Ta će te izvrijeđat iz čista mira. Pita me iz kojeg kvarta dolaziš,ja kažem i krene vrijeđanje i poklopiJel bio netko nedavno kod one zene s velikim sisama, tj bas ogromne sise ima.. plave kose onak jaca je. Kaze 39 godina da ima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta će te izvrijeđat iz čista mira. Pita me iz kojeg kvarta dolaziš,ja kažem i krene vrijeđanje i poklopiJel bio netko nedavno kod one zene s velikim sisama, tj bas ogromne sise ima.. plave kose onak jaca je. Kaze 39 godina da ima..
Glupace nikako da shvate da se ne odabiru slike gdja se vide engleske utićniceSlike su lažne što se vidi i po tome što stave jednostavnu crnu zaštitu lica ( pošto nije njeno). Evo jedne od slika.
zbilja, jel bio tko? nemogu niš nać, osim da je bila na jarunuZAGREB - Jel bio tko?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-martina-oglas-6095944 Bio tko? Javio sam se, kaže keš, al mi je čudno sve nekako Slike su lažne što se vidi i po tome što stave jednostavnu crnu zaštitu lica ( pošto nije njeno). Evo jedne od slika...forum.ljubavni-oglasnik.net
Dobra je ali je higijena u stanu ravna katastrofi. Tuš kabina je toliko prljava kao da su se rudari tuširali unutra. Ručnici vlažni, krevet škripi nenormalno. Uglavnom higijena minus 10Dobra picka
Bio sam ja par puta okey je nije nis posebno vau ali kakvih ima je solidna voli se zajebavatpardon mislio sam na ovu,?izgleda poznato
Non stop objavljuje slike i oglas. Sad je u rijeci. Ima ogromne sisetine..Ta će te izvrijeđat iz čista mira. Pita me iz kojeg kvarta dolaziš,ja kažem i krene vrijeđanje i poklopi
Bio ja prije par mjeseci,zali boze..kao ide ga pusit,jedva da ga stavi u usta,reko ajde da ti ga stavim,mislim si da zavrsim sto prije i odem.Jel bio netko nedavno kod one zene s velikim sisama, tj bas ogromne sise ima.. plave kose onak jaca je. Kaze 39 godina da ima..
Koja je ta??Bio ja prije par mjeseci,zali boze..kao ide ga pusit,jedva da ga stavi u usta,reko ajde da ti ga stavim,mislim si da zavrsim sto prije i odem.
Oral bez,odnos sa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|