Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Dragica. Isla u osnovnu s mojim pokojnim djedom.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/marina-fetis-branimirova-oglas-6095827 kaj je bre ovo? izgleda poznato- možda bi išo samo izdrkat po tabanima!
80Koliko sada uzima Elena, Selin, Kiara.. To je ista osoba?
Ima li ko link, slike i kontakt od Bucke Oliviere?
hombre ili ombre pa od toga bre ili bro... pa nisu španjolci i srbi živine; ovdje, gospodine, nema mjesta šovinizmu, ovo je ljubavni forum gdje se ostavljaju recenzije a ne da se na pitanja sa pitanjima odgovara!Jel može komentar bez breketanja, nismo životinje da brekečemo
Ovisi koju odaberes Možeš platit i pola sata i bit gotov za 10 min, šta onda? U pravilu pol sata jednom, sat dvaput. Neke daju i dvaput u pol sata, a neke jednom u sat. Ja kod nove uvijek odem prvo na pol sata, pa ako mi je jebena dogovorim se s njom.Poz ekipa, posto nisam još nikad bio mi može netko reci kako to izgleda kada platiš sat vremena? Sto ako ispalimo u prvih 10 min, imamo onda još poslije fore ili kako?
Kako i kolega kaže, zavisi kod koje završiš...prvi i zadnji put kad sam uzeo 1h kod domaće prije 5-6 godina, (zgodna cura a dogovor s babom iz bunara) završio sam kroz 15min prvi puta, onda je slušao kako melje gluposti 30min, da bi onda rekla vrijeme je gotovo...katastrofa...kod recimo Chiare sa EGE ili Lise/Daphne (Nježna plavuša) sa PO ispališ 2 puta u npr samo 30 min i onda se mazite, popiješ piće, gledaš TV, može te izmasirat, razgovarate itd., uopće te ne tjera da odeš, nego ti i sama daje do znanja da ostaneš...idi na provjerene cure i ne bi trebao imat problema.Poz ekipa, posto nisam još nikad bio mi može netko reci kako to izgleda kada platiš sat vremena? Sto ako ispalimo u prvih 10 min, imamo onda još poslije fore ili kako?
Bio sam s njom dok je bila u St.Ima gajbicu u centru.Dobro odrađuje,pušenje bez i može finiširanje u usta,također voli i inzistira na žešćem nabijanjuKoliko se sjecam, to je Marina koja je radila tam prema Jastebarskom, babac. Jedno vrijeme je tu a onda ode u ST. Nisam bio, citao tu na forumu.
Ova profesorica je malo žešča luđakinja…Napada čim ju nazoveš, al vjerujem da bi mogla biti odlična akcija. Jel bio netko kod nje u akciji? Žena djeluje nadrkano, izrazito napadački nastup, jel bio tko od forumaša da podijeli iskustva? Ne treba detalje, već dal se isplati ili ne?A kakva je akcija kod profe? Usluga?
I kolika je šteta za pol sata, sat?
Očito ženu ne smiješ ništa pitati, nego se pojaviti i zalupiti joj vratima.
Stvarno smo ko društvo propali totalno, pa realna cijena dotične dame je 30 eura pola sata, a ne 100.Da li je netko bio kod ove cure?
Jesi bio kod nje ili ne?Stvarno smo ko društvo propali totalno, pa realna cijena dotične dame je 30 eura pola sata, a ne 100.
realno bi ona trebala platiti da ju netko kresneStvarno smo ko društvo propali totalno, pa realna cijena dotične dame je 30 eura pola sata, a ne 100.
Nazalost nema nista na istoku grada. Sve je vise manje u centru ili u Novom Zagrebu.Dali netko od Vas zna ima li neka cura/žena za druženje tamo oko sesveta. Nisam iz Zg pa mi je bitna blizina tog gdje sam smjesten?
Hvala unaprijed
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|