johnnyboy
Active member
To nije OliveraImaš temu Bucka olivera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije OliveraImaš temu Bucka olivera
Ima ih više u stanu znači možeš birati ili? Ima onda i mlađih?Bio sam. Stvarna Thai, malo starija nego pise. Slike bi mogle biti,ali malo uredene. Masaza ok, i onda sex. BJ bez. Steta 100. Prostor kod FERa. Ima ih vise u stanu.Dobio cist rucnik.
Da je mlada ponovio bi, ali ovako ne
sad moraš ispričat kaj je rekla![]()
Plavi oglasnik: besplatni mali oglasi
1.700.000 oglasa, jer već 30 godina kupujemo i prodajemo zajedno. Predajte oglas POTPUNO BESPLATNO. Puno je oglasnika - jedan je Oglasnik.hr!www.oglasnik.hr
Pola sata 80eu.
Bio opet kod ove. Nije bila baš dobre volje. Usluga posebice oral su bili dobri, ali je bila u žurbi. Nakon seksa je bila neugodna i rekla mi je neke stvari koje mi se bas nisu svidjele. Uglavnom neko me vrijeme neće biti kod nje. Već sam bio kod nje i znao sam da zna nekad biti neugodna i opet je bila.
Slike su njene, i izgleda dobro, no ništa posebno, ali joj je faca baš antipatična.
Godina ima 28 i jako dugo je u ovom poslu što je više nego vidljivo.
Si siguranTo nije Olivera
posalji u PMOnda bi skužila tko je![]()
, a znam da prati ovaj forum.
100€ sat?Bio sam. Stvarna Thai, malo starija nego pise. Slike bi mogle biti,ali malo uredene. Masaza ok, i onda sex. BJ bez. Steta 100. Prostor kod FERa. Ima ih vise u stanu.Dobio cist rucnik.
Da je mlada ponovio bi, ali ovako ne
Nije to Olivera.Imaš temu Bucka olivera
Ja jesam siguran.Si siguran
A jel znas onda koja je hehe?Ja jesam siguran.
A šta možeš stari, eto i meni se nešto slično znalo desit s nekim drugim damama, moje ti je iskustvo da je uvijek najbolje napraviti dovoljne razmake između posjeta.![]()
Plavi oglasnik: besplatni mali oglasi
1.700.000 oglasa, jer već 30 godina kupujemo i prodajemo zajedno. Predajte oglas POTPUNO BESPLATNO. Puno je oglasnika - jedan je Oglasnik.hr!www.oglasnik.hr
Pola sata 80eu.
Bio opet kod ove. Nije bila baš dobre volje. Usluga posebice oral su bili dobri, ali je bila u žurbi. Nakon seksa je bila neugodna i rekla mi je neke stvari koje mi se bas nisu svidjele. Uglavnom neko me vrijeme neće biti kod nje. Već sam bio kod nje i znao sam da zna nekad biti neugodna i opet je bila.
Slike su njene, i izgleda dobro, no ništa posebno, ali joj je faca baš antipatična.
Godina ima 28 i jako dugo je u ovom poslu što je više nego vidljivo.
Javio se kaže da radi i uživo.... Jel bio itkoKoga zanimaju video uratci evo jedan broj 0955504308 viber i what ja sam kupovo 10 euro hrpa slika i video po zelji na air sam platil
Dogovorili smo se da za nalazak,rekla da dodem do okretista i naravno kad sam dosao,ne javlja seJavio se kaže da radi i uživo.... Jel bio itko
Jesi dobio video i slike?Dogovorili smo se da za nalazak,rekla da dodem do okretista i naravno kad sam dosao,ne javlja se
A prije tog dogovora je bio uvjet da platim 10€ video sexa
Tak da ocito nis od toga
Nek i ja padnem jedanput na foru..
ljubavni-oglasnik.net
fakeJel bio tko?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Mislis...meni ponudila uvjete i vrijeme i sve?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|