ZAGREB - Jel bio tko?

Slažem se . Za narode bivse Jugoslavije nije demokracija,samo čvrsta ruka,zatvori i batine.
ispravak* -za bivše kurve bivše jugoslavije ( i "bivša" jugoslavija je netočan izraz za SFRJ, nitko ne kaže npr. bivša austrougarska ili bivše otomansko carstvo; izraz bivša jugoslavija se koristio u SFRJ kada se govorilo o Kraljevini Jugoslaviji, tj prvoj iliti bivšoj jugoslaviji a danas se taj izraz koristi radi animoziteta prema jugoslaviji tj jugoslavenstvu)

ispravak* -za bivše kurve bivše jugoslavije ( i "bivša" jugoslavija je netočan izraz za SFRJ, nitko ne kaže npr. bivša austrougarska ili bivše otomansko carstvo; izraz bivša jugoslavija se koristio u SFRJ kada se govorilo o Kraljevini Jugoslaviji, tj prvoj iliti bivšoj jugoslaviji a danas se taj izraz koristi radi animoziteta prema jugoslaviji tj jugoslavenstvu)
Recimo NDH bi bila bivša Hrvatska

Decki kolko vidim Mlada Tina je opet u ZG, dali je bio netko, tj zanima me koja cura radi, bio sam dvaput vec i bile su razlicite cure, rado bi posjetio ako je ona “luda” 😂

Pozz svima. Dolazim iducu sedmicu u Zagreb i treba mi neka provjerena djevojka. Nebitno seks ili masaza sa zavrsnicom. Pomozite ako nije problem

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh