ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde vise ne seri doticna ako si uopce zensko, ili je neki muski pacenik pa zajebava ili na kraju neka koja radi a zeli podici cijenu opcenito.

sve 5 sto ti kazes ali ponuda je losa, upoređujes par osoba sa cijelim forumom, daj molim te
za to i postoji forum, pa odi onda kupiti lose voće u marketu i izađi posle, razmislices drugi put hoces li tu doci. itd itd

cijena za POJEDINE dame je nula, ne vrjede ni toliko, ali opet ljudi idu, znaci ide se i zarađuju opet one.
da ne zarađuju otisle bi na tisak raditi zar ne....
Pa i otisle su.Smo.Kako god.Tko vam je ostao,baka Marica,Sandra i Pantera koje se realno ne mogu pojaviti nigdje u javnosti na bilo kojem poslu.Cak vas i kvalitetnije Brazilke izbjegavaju iako ih pimpovi tjeraju.. Ponuda je losa jer se npr meni ne placa apartman 100 e po danu da bi ti dolazio nakon sto si deset puta zvao sa deset brojeva i na vratima razmisljao hoces li potrošiti 80 e..i onda jos nakon tebe da potratim dan sa drkadzijama kolko samo pusenje na telefonu.Di je profit tu? Kad to u pravom poslu zaradim s pola mozga i bez takve zajebancije

Ali buraz ..koliko sovinizma,mržnje i nasilja u komentarima ovdje svakodnevno, ajd zamisli da radis nesto nekom ciganu za kojeg znas da se trudi proci sto jeftinije,da ti spusti cijenu nakon prvog susreta,a potom da pokusa dobiti i besplatno jer svi ste takvi tu realno.Tko vam vjeruje da ostavljate te cifre,ja sigurno ne. Uostalom,dovoljno je citati komentare u kojima ste najsretniji kad uspijete pobjeci sa lovom.To nije normalan posao i prema tome ne bi smio biti placen kao normalan posao .A eto jos je i manje.Koliko kosta da te 100 manijaka koji bi htjeli od besplatne picke do zenidbe na silu kao u vrijeme spaljivanja zena od strane katoličke crkve, jebe u mozak 0 -24 ,narušava ti privatnost i kvalitetu zivota ..
Generaliziraš do boli. Ako si uopće žensko, onda tko ti je kriv kad s takvima kakve opisuješ imaš posla, da si znala našla bi bolje. Barem mušterija ima more, ovakvih i onakvih. Pa ako su takvi kakvi kažeš, block i arivederci. Nije ovo forum za pražnjenje zlovolje. Ima i vas svakakvih.

Sad sam Malo surfao Po internetu. Prosjecne place u Austriji I Nizozemskoj 2500 eu, a tamosnje cure se prase za 50-70eu. Kod nas prosjecna placa 1400 eu, a domace cure se prase za 70-100eu. Za domace I ima opravdanje jer ih je jako Malo I nije legalizirano . Po mom veci problem su strankinje koje prema EGE isto naplacuju u Austriji I Nizozemskoj kao I ovdje. Sto definitivno nije u redu kad se uzmu nasa I njihova primanja. Kako god okrenes mi smo zakinuti u odnosu na Zapadnu Europu, a kojoj toliko tezimo .

Sad sam Malo surfao Po internetu. Prosjecne place u Austriji I Nizozemskoj 2500 eu, a tamosnje cure se prase za 50-70eu. Kod nas prosjecna placa 1400 eu, a domace cure se prase za 70-100eu. Za domace I ima opravdanje jer ih je jako Malo I nije legalizirano . Po mom veci problem su strankinje koje prema EGE isto naplacuju u Austriji I Nizozemskoj kao I ovdje. Sto definitivno nije u redu kad se uzmu nasa I njihova primanja. Kako god okrenes mi smo zakinuti u odnosu na Zapadnu Europu, a kojoj toliko tezimo .
Bi li ti sad pristao na manju plaću zato što se tvoj posao u nekoj zemlji svijeta plaća manje?
Dokle god ima poslodavaca koji ti žele platiti koliko sad imaš ili više.

Psst! Tajna slijedi:
ZAKINULI SMO SE SAMI!

Mos mislit kak je prosjecna toliko. Mozda sad i je zbog politicara i njihovog povecanja placa po 2000€ neto., Oni imaju po 4500, 5000€ mjesecno neto.

Mos mislit kak je prosjecna toliko. Mozda sad i je zbog politicara i njihovog povecanja placa po 2000€ neto., Oni imaju po 4500, 5000€ mjesecno neto.
kenedi, nije ni čudo da ste likvidirani...pa jel zbilja mislite da jedan saborski zastupnik ne zaslužuje pišljivih 5 tis € , pa tolko Kristina Mandarina zaradi u tjedan dana, pa onda sportaši , pjevači , svirači.... Samo kukanje, ej- kurve su digle cijenu, zidari su digli cijenu, šiptari su digli cijenu, a Vi? Nije vam Hdz kriv zato jer ste jazavci! Tržište je slobodno! Bavite se vi prostitucijom pa stavite cijene kakve želite, otvorite kafić i spustite cijene a podignite plaće radnicima!

Hdz je samo posljedica vecinske razine svijesti naroda. Vecina je na razini straha.Mogu cak i razumjeti,ljudski je i pametnije povuci se u sebe i brinuti se za svoje dupe,pogotovo kad znas da ovom narodu nema pomoći jer vremeplov koji bi vratio mlade i zdrave ljude u ovu državu jos nije izumljen...

Hdz je samo posljedica vecinske razine svijesti naroda. Vecina je na razini straha.Mogu cak i razumjeti,ljudski je i pametnije povuci se u sebe i brinuti se za svoje dupe,pogotovo kad znas da ovom narodu nema pomoći jer vremeplov koji bi vratio mlade i zdrave ljude u ovu državu jos nije izumljen...
Daj ti nama reci koja si ti da vidimo tko je bio sve kod tebe i kad

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh