Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Jel bio ko kod Gabi Simunec?
Dal se isplati otic ili bolje ne
postavio sam isto pitanje par puta ali nitko ne želi odgovoriti- izgleda mi poznato; nemrem se sjetit!Bio netko s ovom?
Masaža
Radim opuštajuće masaže u urednom prostoru. Dodji i uvjeri se. Diskrecija zajamčena.www.oglasnik.hr
interesantno, pretraživanje po linku nije pronašlo ištapostavio sam isto pitanje par puta ali nitko ne želi odgovoriti- izgleda mi poznato; nemrem se sjetit!
i zove se Maja- ko još deset njih!interesantno, pretraživanje po linku nije pronašlo išta
Može malo više informacija (šta da šta ne da koliko vremenski radi termin) izgleda da si samo ti bio kod nje hahahaBio sam ja par puta okey je nije nis posebno vau ali kakvih ima je solidna voli se zajebavat
pa daj napiši recenziju; molim te ko Boga!Bio sam ja par puta okey je nije nis posebno vau ali kakvih ima je solidna voli se zajebavat
Jel ima kakvih događanja oko ovog komada?? Bila i tema al obrisana. Jel ko u kontaktu snjom, ima li šta od akcije???Vise onako usput dodes kod nje doma izjebes je i ostavis 20-30 eura kolko mozes
Fotivci 1 Lužan ti je adresa
Babac 6 banki, nije losa ak ne jebes stalno
To je ona malo jaca (mozda bosanka) rekao bi da se voli jebat i lijepo se da s njom, ali nemojte ocekivat neku ljepoticu. Po meni je predebeljuskasta, klasicna milf na zalazu, ali je simpa. Sad sve ovisi jel vam se dopada fizicki, ako da uzivat cetepostavio sam isto pitanje par puta ali nitko ne želi odgovoriti- izgleda mi poznato; nemrem se sjetit!
Bio ja al uzeo samo masazu. Bolje da nisam. Jedna od onih koja masira 2 minute, okret i krene drkat. Cim skuzi da ces brzo svsit da gasa i zavrsi te. Ne sjecam se koja je cijena bila, sjecam se da sam duze trazio parking nego kaj sam bio kod nje. IzbjegavatiBio netko s ovom?
Masaža
Radim opuštajuće masaže u urednom prostoru. Dodji i uvjeri se. Diskrecija zajamčena.www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|