Sinky7
Active member
Što nije dobra ili se dobro ne troši....Kazu izbjegavat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što nije dobra ili se dobro ne troši....Kazu izbjegavat
Da...?Ma grobina
Nemoj...nipošto...ni da je 1 euro..... Ja sam se grdo zajebo.....Napaljen...punih jaja...zvao...javila se ona...lokacija dubrava, kod tržnice zgrada....rekla mi je cifru 50 novih...prije par mjeseci sam bio......uhhh još se sramim sebe kud sam ostao... Uglavno dođem...ona otvori vrata stana...uđem...polumrak.....ona vitka...čak i previtka....faca neukusno pretjerano našminkana....godine oko 65...možda i više...ima više očiju nego zubi.....čak mi se čini s obzirom na beskučnički izgled i dojam da je možda ovisnik o nečemu ili slično... a ja budala ostao....Brzo sam se ispraznio...otišo se oprat pod tuš...i kad sem se oblačio pitam ju jel su godine stvarne, 46...kaže ona..."a da,navršila sam neki dan 47 ali sam zaboravila promjenit to u oglasniku".....ma užas.....ako poštuješ sebe nemoj iči...https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/petra-oglas-5303205
Zvao sam, odmah se javila i rekla 60 € pola sata.. Tak da cijena je okej.. A sad izgled je baš takva katastrofa ili?
Nemoj...nipošto...ni da je 1 euro..... Ja sam se grdo zajebo.....Napaljen...punih jaja...zvao...javila se ona...lokacija dubrava, kod tržnice zgrada....rekla mi je cifru 50 novih...prije par mjeseci sam bio......uhhh još se sramim sebe kud sam ostao... Uglavno dođem...ona otvori vrata stana...uđem...polumrak.....ona vitka...čak i previtka....faca neukusno pretjerano našminkana....godine oko 65...možda i više...ima više očiju nego zubi.....čak mi se čini s obzirom na beskučnički izgled i dojam da je možda ovisnik o nečemu ili slično... a ja budala ostao....Brzo sam se ispraznio...otišo se oprat pod tuš...i kad sem se oblačio pitam ju jel su godine stvarne, 46...kaže ona..."a da,navršila sam neki dan 47 ali sam zaboravila promjenit to u oglasniku".....ma užas.....ako poštuješ sebe nemoj iči...
I meni djeluje da je ta.. Onda ništa.. Hvala ti, spasio si meNudim
2 frendice pruže usluge masaže u svom prostoru( slika moja- crnka 47 god,168 visoka,58kg,frendica smeđokosa 45 kg 48…www.oglasnik.hr
Kod ove sam ja bio...to je ta iz Dubrave..... Mislio sam da je to ta iz linka koji si postavio prije,..imaju jako slične slike u oglasu,,,,a možda i je...neznam..... Uglavnom nemoj iči kod ove iz Dubrave
nije to ta...ova Petra je uglavnom na zapadnom i južnom djelu gradaI meni djeluje da je ta.. Onda ništa.. Hvala ti, spasio si me
Ahaa, oke, onda su samo vizualno slične.. Jesi bio možda?nije to ta...ova Petra je uglavnom na zapadnom i južnom djelu grada
Da120e platio !?
jesam,imaš tu negativnih komentara ali u glavnom žena odradi svoje i ne zanovjeta ni ne požurujeAhaa, oke, onda su samo vizualno slične.. Jesi bio možda?
Znači isplati se otić? Oprosti kaj sam malo dosadan, ali još pitanje što se tiće higijene, mogućeg dobitka spolinih bolesti itd.. Jel čista po tom pitanju, tvoje mišljenje?jesam,imaš tu negativnih komentara ali u glavnom žena odradi svoje i ne zanovjeta ni ne požuruje
Jel prima u guzujesam,imaš tu negativnih komentara ali u glavnom žena odradi svoje i ne zanovjeta ni ne požuruje
čista jeZnači isplati se otić? Oprosti kaj sam malo dosadan, ali još pitanje što se tiće higijene, mogućeg dobitka spolinih bolesti itd.. Jel čista po tom pitanju, tvoje mišljenje?
Jel ima veliku ili malu picučista je
Hvala ti!čista je
e jesi legenda .....ima više očiju nego zubi....Nemoj...nipošto...ni da je 1 euro..... Ja sam se grdo zajebo.....Napaljen...punih jaja...zvao...javila se ona...lokacija dubrava, kod tržnice zgrada....rekla mi je cifru 50 novih...prije par mjeseci sam bio......uhhh još se sramim sebe kud sam ostao... Uglavno dođem...ona otvori vrata stana...uđem...polumrak.....ona vitka...čak i previtka....faca neukusno pretjerano našminkana....godine oko 65...možda i više...ima više očiju nego zubi.....čak mi se čini s obzirom na beskučnički izgled i dojam da je možda ovisnik o nečemu ili slično... a ja budala ostao....Brzo sam se ispraznio...otišo se oprat pod tuš...i kad sem se oblačio pitam ju jel su godine stvarne, 46...kaže ona..."a da,navršila sam neki dan 47 ali sam zaboravila promjenit to u oglasniku".....ma užas.....ako poštuješ sebe nemoj iči...
Jel bio iko kad kod tih na Trešnjevci u žumberačkih.Jel se one j.... ili samo masaža i kiki riki
jel to neka nova u žumberačkoj ili se to vratila Tai pod drugim imenom? Ima netko neki info?
Ako volis ruzne debele babe prljav prostor slobodno se javiDa...?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|