boobfetish
Active member
Imas link na oglas?Vidim da je navala na viki odkad je izasao oglas ... ocito se zasitila nekih starih musterija pa zeli privuci neke nove.
A i s tolikom kvantitetom upitno je kako ce se odrzati kvaliteta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas link na oglas?Vidim da je navala na viki odkad je izasao oglas ... ocito se zasitila nekih starih musterija pa zeli privuci neke nove.
A i s tolikom kvantitetom upitno je kako ce se odrzati kvaliteta.
I mene zanima
A pazi mail agramer6I mene zanima
Oni su parA pazi mail agramer6
Jel mi moze netko linkat taj oglas, jer nekim cudom ga ne mogu naci :/Svaka preporuka za Viky... nasmijana vedra plavusa, visa od prosjeka i mrsavija od prosjeka, rekao bih manekenska grada. Tusiranje prije i poslije, prostor uredan i cist, blizu zagreb towera. Sad kad je stavila oglas na javno ocekujem da ce past kvaliteta, ali za sada svaka preporuka. U kategoriji 400, definitivno jedan najboljih odabira u zg
Jel bio tko?
Plavuša, sitna 40-tak godina utegnuta,siše fino bez gumice pokušava ga cijelog progutati,ali ne uspijeva,nježna mazna,mislim da je spojila ugodno s korisnim jer vidi se da uživa, mokra i uska,svršavanje u usta većinu progutala...Nagrada 500 vjeverica...I mene zanima
Bio si sam ili i lik?Plavuša, sitna 40-tak godina utegnuta,siše fino bez gumice pokušava ga cijelog progutati,ali ne uspijeva,nježna mazna,mislim da je spojila ugodno s korisnim jer vidi se da uživa, mokra i uska,svršavanje u usta većinu progutala...Nagrada 500 vjeverica...
Nitko nije bio?Vrući provod, profi maserka - sve masaže!
NOVA mlada gospođica Tessa (32), ugodnog društva, lijepog njegovanog izgleda, čvrstih naglašenih oblina - osobito sexy…www.oglasnik.hr
Jel itko bio? Hvala.
Sam sam bio,on me je samo dočekao na Krugama gdje je stan...Bio si sam ili i lik?
Mislio sam solo ti sa njom jer to nudeSam sam bio,on me je samo dočekao na Krugama gdje je stan...
Jel to ona što je prošle godine bila trudna? Bio sam kod te u kući u stenjevcu i imala je već poveći trbuh. Meni je cura bila zgodna i simpatična, sjećam se i da smo se ljubili, ja sam baš htio se žvaliti a ona kaže da to ne voli ali je popustila. Pušenje je bilo osrednje a akcija vrlo dobra, dala je i da ju ližem.
danima pratim ponudu i suzdržavam se napisati kako je sve trašgedija, i onda mi ovaj oglas promakne! daj nek netko napiše da je lažnjak i prijevara, pa da mi bude lakše
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|