onaj_tamo
Well-known member
Viky ako hoces posle podne najbolje zovi, bar dva sata prije, ako ti se digne i hoces odmah tesko da upadnes, ja bar nisam mogao tak.Leona ili viky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Viky ako hoces posle podne najbolje zovi, bar dva sata prije, ako ti se digne i hoces odmah tesko da upadnes, ja bar nisam mogao tak.Leona ili viky
Ja je zva par puta pa se nije javilaViky ako hoces posle podne najbolje zovi, bar dva sata prije, ako ti se digne i hoces odmah tesko da upadnes, ja bar nisam mogao tak.
Doktore ljubavi vjerovatno ima kurac u ustima pa nemre pricatJa je zva par puta pa se nije javila
Pa nema valjda cijeli dan valjdaDoktore ljubavi vjerovatno ima kurac u ustima pa nemre pricat
Ja sam svršio. Ne znam kako će tebi biti.Pozdrav fotumaši!
Novi sam ovdje pročitao forum i vidim ima svakakvih iskustva. Sada me zanima jel ima netko za preporučiti neku , idem prvi put, i kako je vama bilo kada ste išli.
Kakva je nježna i mazna u licu, jeli zgodna?Ej pozz ja dok sam bio u ZG bio sam sa obadvije skupa ,vesele pristupačne ne gledaju na sat ok su pa ko voli nek izvoli
Ja sam bio sad kod Viki mala je fantastična najbolji oral u gradu i možeš joj svršit u ustaJa je zva par puta pa se nije javila
Svršavanje po licu ništa?Ja sam bio sad kod Viki mala je fantastična najbolji oral u gradu i možeš joj svršit u usta
Neznam ja sam joj svršil u usta dok mi je pušila i lizala jajaSvršavanje po licu ništa?
Daj neku Recenziju. Svi pišu odlično moram ponovit a nitko neda recenzije normalneJa sam bio sad kod Viki mala je fantastična najbolji oral u gradu i možeš joj svršit u usta
Meni je rekla da ima stalne klijente i da se ne jebe svaki dan zato ju je teško dobiti ali mala je fenomenalna baš se trudi u sexuPa nema valjda cijeli dan valjda
Ne pomaze to . Budem proba opet.Meni je rekla da ima stalne klijente i da se ne jebe svaki dan zato ju je teško dobiti ali mala je fenomenalna baš se trudi u sexu
Reci ti meni rade jel ima kakih perverzija kod nje?Meni je rekla da ima stalne klijente i da se ne jebe svaki dan zato ju je teško dobiti ali mala je fenomenalna baš se trudi u sexu
Evo bio dogovor u 15 h ja došao malo prije zovem ju nejavlja se skoro odustao kad ono konačno se javila i otvorila mi vrata i dočekala me na vratima u sexy rublju.Dogovorili 1 h 800 kn jel mala je jebeno zgodna .Nakon toga krenuli smo se ljubiti i polako me počela skidati i kara mi se već digla i predložio sam da mi ga odmah popuši bez kondoma i ona to radi odlično i lizala mi jaja pa smo se nakon toga još ljubili i onda poza 69 gdje sam joj lizao usku pičkicu a ona uzdisala.Pošto mi je kara bila tvrda stavila je kondom i jebali se u cowgirl pa misonarskoj pa doggy i na kraju opet misionarska.Nisam svršio pa mi je pušila karu dok sam stajao i svršio joj u usta .Imali još malo vremena pa smo pričali i mazili se i ljubili i na kraju moram ponovo otiči jel Viki jednostavno uživa u sexu moja iskrena preporuka .Daj neku Recenziju. Svi pišu odlično moram ponovit a nitko neda recenzije normalne
Probaj vrijedi se potruditi oko nje a perverzija je jedino svršavanje u ustaNe pomaze to . Budem proba opet.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|