![www.oglasnik.hr](https://www.oglasnik.hr/assets/img/fb-age-restricted-og-image.jpg)
Vrući provod, profi maserka - sve masaže!
NOVA mlada gospođica Tessa (32), ugodnog društva, lijepog njegovanog izgleda, čvrstih naglašenih oblina - osobito sexy…
Jel itko bio? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vitka-maserka-40-god-oglas-4643591 je mozda posjetio netko? Gledam po forumu nema nista o njoj
To je broj od Viky ?0917895882 wapp
Samo masira teta ili ima neki završetak???starija od 40, vrlo ljubazna i simpa, solidno tijelo, masaza nist posebno, ne znam za ostalo
Da od VikiTo je broj od Viky ?
Jel viki temperamentna crnkaDa od Viki
Ne plavuša je manekenski tip jako zgodnaJel viki temperamentna crnka
Bile su plače.Ja mislim da joj je poprilično skočila potražnja zadnjih dana![]()
ima rucni, za ostale zavrsetke ne znamSamo masira teta ili ima neki završetak???
Kad netko dobije pozitivne recenzije uvijek možeš očekivat navaluBile su plače.
Istok, viki vam je ako hoces uslugu na razini dobrih latina, odnosno zena posteno radi svoj posao.U kojem dijelu grada viki operira?
E sad bi ti nju samo za sebeVidim da je navala na viki odkad je izasao oglas ... ocito se zasitila nekih starih musterija pa zeli privuci neke nove.
A i s tolikom kvantitetom upitno je kako ce se odrzati kvaliteta.
Da probam jos jednom, posto ovi koji su kao bili sute kao zaliveni....
Da li je netko bio kod ove dve?
![]()
Nježna i mazna. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
![]()
Koje su im tarife solo?Nježna i mazna je stara dobra Aleks.... Tijelo vrhunsko kao što se i vidi, na faci se već malo vide godine.... Jedna od boljih zbog dobrog izgleda. tarifa bi mogla biti i niža... akcija je solidna sve u svemu. Sa ovom drugom se može dogovoriti u paru.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|