I slike su njeneCijena Kiare je 80/30
Cijena Kiare je 80/30
Nije, bio sam prije 10 danaSada je jos veca ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I slike su njeneCijena Kiare je 80/30
Cijena Kiare je 80/30
Nije, bio sam prije 10 danaSada je jos veca ..
Meni se čini iliti po mom iskustvu da su najvatrenije cure one koje nisu više u oglasniku samo je teško doći do njih jer tko i dođe ne dijeli makar koliko znam Kiara je stvarno ok cirka makar je u oglasniku,jbg možda ju je život stavio u takvu poziciju da joj treba više paraNapisao sam da sam krivo nesto razumio ..
Ali je vakjda admin to maknuo ..
Da ..cijrna je 80 za pola
150 za pini sat ..i da ..slike su njene..
Ta bi mogla bit novaBio netko kod ove cure?Novooo Andreaaaa nova u gradu ! 22 god
ANDREAAAA atraktivna brineta ti pruza nezaboravne trenutke I opuštajuće masaze u svom lijepom diskretnom prostoru.…www.oglasnik.hr
Zvao ju,preko telefona ženska fer i čini mi se konkretna kad se treba dogovoriti,tako da ja mislim da se isplati probatJel bio tko? Pogledajte prilog 10428
Nisi bio?Zvao ju,preko telefona ženska fer i čini mi se konkretna kad se treba dogovoriti,tako da ja mislim da se isplati probat
Bio sam i bilo je ok, masaža i dogovor kada dođeš.Jel bio tko? Pogledajte prilog 10428
Javi se u inboxBio sam i bilo je ok, masaža i dogovor kada dođeš.
Nisi bio?
Nažalost nisam,izjalovilo se,ima vremenaNisi bio?
Ja tebi da se javim.Javi se u inbox
Nives nimalo nije arogantna. Skoz je o.k. ženska.Jbt sto mišljenja,možda ovisi koliko joj se ko svidi,i one su ljudi jbg,najbolje da odem pa šta bude,a Nives mi preko telefona djeluje arogantno isto ko lorrablond,mislim vjerojatno ću ih sve pojebat u nekom roku ali ono,ne znam koju prvu,i masaže ZG je ok preko telefona,i neko je prije napisao da je ok,e sad koju prvu,a i tetamaja je tu negdje ako se sve posloži
Da,to za Nives vjerujem,preko telefona je gruba da,ali jbg tko zna koliko svakakvih poziva ima,tako da vjerujem ti na riječiNives nimalo nije arogantna. Skoz je o.k. ženska.
Možda malo grubo zvuči preko telefona, meni je isto tako zvučala kad sam je prvi put nazvao, ali kad je upoznaš vidjet ćeš da je jako pristupačna i opuštena.
Nije fejk u Miramarskoj je slike njene Čehinja nezna Hrvatski gogl prevoditelj radi sve i anal 100 bombona pol ČukeJel bio tko ili je fejk
u kojem je kvartu, adresa?Jel bio tko? Pogledajte prilog 10428
Nije fejk u Miramarskoj je slike njene Čehinja nezna Hrvatski gogl prevoditelj radi sve i anal 100 bombona pol Čuke
A mene je recimo ispalila,doso sam,kaze dobila mengu ide po tampone,side iz zgrade,kaze vraca se za 5min, dolazi za 25 i kaze nije ih nasla sory sory i ude u ulaz i ajbok,šteta 0,živci -25godNije fejk u Miramarskoj je slike njene Čehinja nezna Hrvatski gogl prevoditelj radi sve i anal 100 bombona pol Čuke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|