Nemogu nista naći o ovom oglasu ,jel ima itko info ( Anastassiaa)
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-5251077
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-5251077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel imas broj od Lucije imam dva al nisu dostupna nisam dugo bio pa vjv mijenja brojeve a oglas nisam primjetioTo NIJE Lucija. Ovo je loša baba s naočalama iz Selske.
Može i privatno poruka o broju od tetamaja,tnxOk,pošto je naslov jel bio tko,,,,Ana Rudeš super cura,kvalitetna u svemu šta se tiče kompleta,stvarno vatrena totalno i ok kao osoba,Slatka tajna lijepa cura,ne zna pušiti lijepa pica,nažalost smrdila po znoju od onog prije znači nikad više,,Tea Siget-muškasta cura,meni to ne odgovara,dobro masira,uredna i ok,,,nadam se da sam pomogao,sviđa mi se to kao Ana Rudeš GFE ali probao bi nešto novo provjereno,nadam se da sam bio od pomoći,e sad trebao bi mi broj od tetamaja ako tko ima,nekako mi djeluje profinjeno ,bio bih zahvalan,pozdrav ekipa i sretno
Jel imaš kontakt kakav od ane rudeš?Ok,pošto je naslov jel bio tko,,,,Ana Rudeš super cura,kvalitetna u svemu šta se tiče kompleta,stvarno vatrena totalno i ok kao osoba,Slatka tajna lijepa cura,ne zna pušiti lijepa pica,nažalost smrdila po znoju od onog prije znači nikad više,,Tea Siget-muškasta cura,meni to ne odgovara,dobro masira,uredna i ok,,,nadam se da sam pomogao,sviđa mi se to kao Ana Rudeš GFE ali probao bi nešto novo provjereno,nadam se da sam bio od pomoći,e sad trebao bi mi broj od tetamaja ako tko ima,nekako mi djeluje profinjeno ,bio bih zahvalan,pozdrav ekipa i sretno
Ma ja sam bio kod nje davnih dana,zbog žene brišem brojeve a njenog oglasa nema nigdje,ni jedan ni sličanJel imaš kontakt kakav od ane rudeš?
ŠtetaMa ja sam bio kod nje davnih dana,zbog žene brišem brojeve a njenog oglasa nema nigdje,ni jedan ni sličan
Mislim da bi sada ovo mogla biti LucijaJel imas broj od Lucije imam dva al nisu dostupna nisam dugo bio pa vjv mijenja brojeve a oglas nisam primjetio
Jel ovo neka preporuka,koliko joj je ljetaMislim da bi sada ovo mogla biti Lucija
![]()
Senzualna plavuša
Senzualna plavuša za pristojne i diskretne muškarce. Ugodan ambijent. Bez SMS-awww.oglasnik.hr
I ja bi radoIma netko broj od Tete maje u Zg?
Kiara 26Jel itko zna išta,zgodna cura na slici
Jbt,ovaj chat bi trebalo nekako isfiltrirati,,,,neko kaže super,neko kontra,ko da se neki zaljube u neku curu pa ju kao neće dijeliti s drugima,,,,,,,jel bar to ona na slici/slikamaDugo je na plavom prije bila Elena pa Selin sad Kiara...
Usluga joj je dosta losa
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |