Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cijena Kiare je 80/30Koja cijena Elene, Selin danas? Prošle godine bilo 500 kuna
Koja cijena Elene, Selin danas? Prošle godine bilo 500 kuna
Ajd onda vaše iskustvo,kolega prije Vas nije oduševljen i dali se drži dogovoraCijena Kiare je 80/30
Mislim vremena dolaska i to,dali hoće zajebat,nisam iz ZG pa da se ne kockama ako dogovorim,lijepa je na slikama,jel je to ona,piše njene slikeAjd onda vaše iskustvo,kolega prije Vas nije oduševljen i dali se drži dogovora
Reci joj da imaš 35 godina kad dođeš Neće bit problema provjerenoZvao sam Nives prije koji tjedan rekla mi da sam joj prestar,imam 44 godine,ali bila je pristojna tak da ok,,,,jučer dobio Lorubllond,sad svašta se tu piše na forumu,i dobro i loše ali meni se nekako preko telefona čini ono,,,dođi da ti uzmem pare,,nije mi žao dat novce za užitak,radije bi više platio za dobru relaksaciju nego da je to čisto trpanje,,ako ko ima iskustva,ženske 35-45 preporuke dobro došle,ja sam svoje preporuke dao
Ima govornu manu, muca, na koksu je, izigra dogovor, zavlači te pričom da što manje budeš na njoj, ne uživa, baš radi preko volje, ono, frustrirajuće, lice prosjekMislim vremena dolaska i to,dali hoće zajebat,nisam iz ZG pa da se ne kockama ako dogovorim,lijepa je na slikama,jel je to ona,piše njene slike
Jbt sto mišljenja,možda ovisi koliko joj se ko svidi,i one su ljudi jbg,najbolje da odem pa šta bude,a Nives mi preko telefona djeluje arogantno isto ko lorrablond,mislim vjerojatno ću ih sve pojebat u nekom roku ali ono,ne znam koju prvu,i masaže ZG je ok preko telefona,i neko je prije napisao da je ok,e sad koju prvu,a i tetamaja je tu negdje ako se sve posložiPričam za Selin, Elenu
I da nije mucala preko telefona sam što priča 100 na satJbt sto mišljenja,možda ovisi koliko joj se ko svidi,i one su ljudi jbg,najbolje da odem pa šta bude,a Nives mi preko telefona djeluje arogantno isto ko lorrablond,mislim vjerojatno ću ih sve pojebat u nekom roku ali ono,ne znam koju prvu,i masaže ZG je ok preko telefona,i neko je prije napisao da je ok,e sad koju prvu,a i tetamaja je tu negdje ako se sve posloži
Bio sam nedavno, meni bilo dobro, rekla mi je da mogu sto hocu kada sam platioDama - samo za gospodu, šmekere i mangupe !
Sexy profesorica 55 god., 175/55/3 - samo za šmekere - najprovokativnija guza sexy profesorice. Mogućnost an. ili…www.oglasnik.hr
Bio tko?
Ja ju znam pod Loren, meni je bila jebenaJel itko zna išta,zgodna cura na slici
Sada je jos veca ..Cijena Kiare je 80/30
moze kontakt?Evo da pohvalim Anu, super susret i sve pohvale za mladu damu. Doduse trebalo je dva tri puta otkazat susret jer Ana ima i privatni zivot koji treba uskladit. Istinski dozivljaj u kojem se osjecas kao mali kralj, vrhunski GFE i oralni za poludit
Koliko sada uzima pola sata, koliko sat?Sada je jos veca ..
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|