Wolfenstain18
Member
Ljudi jel ima netko kontakt od neke dobre zenske.... Da se ne moram drkati po 2 sata oko dogovora i da na nesto lici.... Da nije baba ili neka narkomanka kao sto ih je 90% na plavom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima netko broj od Tete maje u Zg?
Ovo mi nikako nije jasno. Kako uvijek neku novu neprovjerenu curu hvali neki novi neprovjereni član.Vanesa 23,ukrajinka,cura fer korektna,akcija super,steta 120e pola sata,usluga 10/10
Pa valjda sam bio prije pola sata pa znam,boli me kurac kaj ces ti mislit,ja cijelo vrijeme citam koja valja koja ne da se ne zajebem i sad idem napisat da se zna kakva je i opet ne valja,vise nista ne pisem,a ako pogledas malo unazad vidjet ces u petak objavu da me ona Martina iz miramarske ispalila i sjebala..tolko od mene,vise ni slova,lpOvo mi nikako nije jasno. Kako uvijek neku novu neprovjerenu curu hvali neki novi neprovjereni član.
Nije ako misliš na Đurđu Remiza.
Dobro dupe
prestara baba za bilo što !!!Dobro dupe
Zna ko što o ovoj???
Ak su slike njene, i unutar 5 godina, onda je to bonbonček za ozbiljne muže. Za dečkiće normalno i one od 40 su bakutaneriprestara baba za bilo što !!!
Teško je nači poštenu kurvu, obično su +10 i da su slike njene onda su iz mlađih dana !Ak su slike njene, i unutar 5 godina, onda je to bonbonček za ozbiljne muže. Za dečkiće normalno i one od 40 su bakutaneri
Nije to salon?Ne bas kvalitetan po usluzi ali ok curama?¨zna li netko nešto o ovoj Tei, vidim da se oglas pojavljuje za blagdane samo ?!
Smrdi na fakeNew style
Vrhunsko druženje u gradu! Necete pozaliti ako dodete kod mene i znam da cete me sanjat nocima! Ako ste zainteresirani…www.oglasnik.hr
Je li netko bio kod nje?
Kaze da moze sve, 100/150e.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|