FakeSmrdi na fake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FakeSmrdi na fake
Znam da je salon, ali me zanima da li je tko bio kod te baš ?Nije to salon?Ne bas kvalitetan po usluzi ali ok curama?
Ja joj slao poruke kaze miramarska 13 150h klasika oral i seks neda u usta i po licu svrsavanje ljubljenje mozeSmrdi na fake
Ja joj slao poruke kaze miramarska 13 150h klasika oral i seks neda u usta i po licu svrsavanje ljubljenje moze
prava je cura, ja iso kod nje ali ima mengu pa nisam htio.
Ma bio sam ja, ne isplati se ic tim kurvetinama na Trešnjevci. 80 eura masaža pola sata i to ne body to body nego obična, i još u gaćicama, masirala me 10 minuta i izdrkala za 1,5 minutu. Radije izdrkaj sam, isto ti dođe.Znam da je salon, ali me zanima da li je tko bio kod te baš ?
Jel ta mala radila gola ili isto u gaćicama?Jel ima iko neki info o maloj Lei koja je radila u salonu sa Nikol i Barbarom. Prestala je tamo radit, a nisam uzeo privatni broj.
Imala je jedno od boljih tijela i guzice koje su se pojavile na PO.
Lea ako ovo citas i prepoznas se, javi se neces pozalit, samo da mi je srce na mjestu.
Kad dođeš na adresu onda će ti reć da kupiš bon.Jel ju moze tko dodat i vidit jel ima profilnu sliku?Hana_98
Ej ja sam Hana Nudim usluge masaže u svom prostoru i online za detaljnije slike i dogovore javite se na whastupp na…www.oglasnik.hr
Zanima me da li me je mala blokirala a dogovorili smo se za druzenje (bez prijasnje uplate)
Ma blokirala me haha kad sam pitao za adresuKad dođeš na adresu onda će ti reć da kupiš bon.
Za tu se već puno pisalo, dugo je u poslu bio drugi broj moba, mislim da nema masaže nego samo pušingDjevojka 28 godina
Djevojka 28 godina nudi opuštanje od svakodnevnog stresa . ( nije salon ) slika moja !www.oglasnik.hr
Nego zanima me ova, znam da se zove Sandra, cuo sam se vec sa njom ali nikako da se nađemo, 40 eura masaža i oralno. Zanima me kakva je usluga i i jel se može dogovoriti više...i zanima me jel fotka njena jer dupe na fotki izgleda fantastično...zato me i zanima toliko, kad smo se čuli pitao sam ju jel može svršavanje po guzi rekla je da može
ehehehe koja sprdačina od pravosuđa i države ..najpametnije bi im bilo da mala tih 100€ kazne odradi u naturi‘Gledajte me dok to radim s mužem...‘: Jedva punoljetna Dalmatinka prostituirala se u Zagrebu
Zainteresiranim muškim osobama po cijeni od 70 eura za pola sata i 120 eura za sat vremena nudila je i pružala više spolnih uslugawww.jutarnji.hr
100€ kazne za kurvanje je savršen motiv svim trebama koje se nećkaju baviti se ovim poslom ili ne, da se bace u to jer je rizik minimalan.ehehehe koja sprdačina od pravosuđa i države ..najpametnije bi im bilo da mala tih 100€ kazne odradi u naturi
Eh da, teska sprdacina od drzave. Da nam je drzava ozbiljna, kurvanje bi bilo legalno...ehehehe koja sprdačina od pravosuđa i države ..najpametnije bi im bilo da mala tih 100€ kazne odradi u naturi
New style
Vrhunsko druženje u gradu! Necete pozaliti ako dodete kod mene i znam da cete me sanjat nocima! Ako ste zainteresirani…www.oglasnik.hr
Je li netko bio kod nje?
Kaze da moze sve, 100/150e.
Hvale sami sebe nevjeruj svemu sto citasOvo mi nikako nije jasno. Kako uvijek neku novu neprovjerenu curu hvali neki novi neprovjereni član.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|