ZAGREB - Jel bio tko?

Mr.AK

Member
Bio ja bolje nemoj ici
70pola 110 1h mrsava jako sisa niti nema ravna ko daska pusi bez nakon par minuta stavlja kondom rekao joj nek pusi jos malo samo ga stavila u usta i navlaci kondom krene na mene nakon minute kaze aj ti gore pozuruje ljubiti se nece tako ju udarao i svrsio po njoj..
Platio pola ostao mozda 10 min
Ta mala je vec bila u opticaju prije par godina lorena mislim da se i drogira...
Nebi ponovio nikako
Jel to ova
 

mark40

Active member
Bio tko? Kaže 70 eura Vrbani
Nisam imao vremena taj dan, poslije je više nisam mogao dobiti
 

Sinky7

Member
Slike njene. Masaža sa ručnim 40 komplet 70 €. Oral i odnos sa kondomom.
Cura je zgodna u faci, masaža bezveze pa pušenje sa kondomom osrednje zatim sam je prvo u doggy pa zatim u misionarku.
Zgodna mala.Nema pojma o ničemu ,lijepa guza,lice,pičkica ....Totalno bačen novac preko k...radi ! Žali bože .Ali inače je zgodna treba treba ju dobro izj....ati.!
 

rogi45

New member
Bio sam prije godinu otprilike, kad je bila u Zg. Slike su joj mrak...uzivo nije loša, al si je taman ugradila silikone pa ju nisam smio drzati za sise, jer ju je boljelo...inace, akcija prosjek, dala mi je 2 metka u pol sata za 150, s te strane je bila korektna. Inace, prava je rijetkost naici na mladju curku koja radi sve sto hoces, a da izgleda odlicno. Bila je jedna u Zg povremeno, Brazilka, Laura...ta je bila top i po akciji i po izgledu. Pojavile su se neke mladje cure prosli tjedan koje su davale za 150 po satu, al nisam uspio otici jer su mi se obje javile tek iza 15 sati, iako pise da rade od 12. Ako uspijem otici kod jedne od tih, napisem iskustva...
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh