Bela cigankaNije Zagorka nego Romkinja iz Bjelovara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bela cigankaNije Zagorka nego Romkinja iz Bjelovara
150 bonovaZvao je nije se javljala poslao joj poruku na app vidjela je i blokirala me...
Kaj bi to značilo mladima, do koliko god.? Ak netko sazna nek javi. Ja se osjećam ko dječarac A imam 42.https://www.oglasnik.hr/ponuda-medicinskih-usluga/visokokvalitetne-masaze-oglas-5211512
Piše mladima besplatno.... jel bio netko na toj masaža... zvao maloprije i ne javlja mi se... subota je
Ovo je dokaz lijenosti na ovom jebenom forumu.Marija Zagreb❤️
Bok, ja sam Marija, trenutno sam u Zagrebu. Imam 24 god, znam dobro masirati i na adekvatan način opustiti osobu 😌😘…www.oglasnik.hr
Jel bio itko?
Nazovi i odi... Prema slikama top!Marija Zagreb❤️
Bok, ja sam Marija, trenutno sam u Zagrebu. Imam 24 god, znam dobro masirati i na adekvatan način opustiti osobu 😌😘…www.oglasnik.hr
Jel bio itko?
Mislim da muškarac masira. Ja jednom zvaoKaj bi to značilo mladima, do koliko god.? Ak netko sazna nek javi. Ja se osjećam ko dječarac A imam 42.
Krenuo. 15 min. prije dogovorenog traži uplatu. Prevara!!Marija Zagreb❤️
Jel bio itko?
Bilo bi jebeno da citate recenzijeKrenuo. 15 min. prije dogovorenog traži uplatu. Prevara!!
Ja sam u trenutnoj situaciji da ne mogu izdvojiti previše novca na ovaj sport, odradim većinom 1 curu mjesečno, nekad 2. Kad dođe ljeto, bit ću u puno povoljnijoj situaciji.Meni je dosta recenzija i foruma! Sve je indivualno. Treba otić i vidjet! Nov sam u ovome, al na greškama se ući! Ionak je na forumu samo 10-15% ljudi koji nekaj traže. Ostali šute i "rade"! Isprika svima kojima sam bio naporan! Pozdrav!
Jel plava imali tetovaže ?Ženska je mršava,nikakva,ružna odvratna.Nisu njene slike...Ja bio kad sam ju vidio na vratima se okrenuo! Izbjegavajte!
Jel to ovaBio ja bolje nemoj ici
70pola 110 1h mrsava jako sisa niti nema ravna ko daska pusi bez nakon par minuta stavlja kondom rekao joj nek pusi jos malo samo ga stavila u usta i navlaci kondom krene na mene nakon minute kaze aj ti gore pozuruje ljubiti se nece tako ju udarao i svrsio po njoj..
Platio pola ostao mozda 10 min
Ta mala je vec bila u opticaju prije par godina lorena mislim da se i drogira...
Nebi ponovio nikako
Da to je taj oglas njen od prije ali nije ona na slikamaJel to ova
Ispuni si želju
Ispuni si želju i dođi do mene, stvarnih 22 godina i stvarno moje slike, ako sam nedostupna moze i whatsappwww.oglasnik.hr
Jel to ona sa tetovažom na stomku i male ili nikakve siseDa to je taj oglas njen od prije ali nije ona na slikama
Nisam bio sa njom ,nego otvorila vrata kad sam ju vidio ženska mršava,ružna jednostavno se okrenuo i otišaoJel plava imali tetovaže ?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|