bbb1986
Active member

Nova vatrena damica kratko u tvom gradu :-)
Dođi do mene, na slatku masažu, u moj prostoran krevet. Obećavam ti da napet više nećeš biti, i opet ćeš poželjeti…
Da, Bosanka... Ako je 80 eura pola sata, previšeKako se oglasava? Bio osobno?
Bosanka ona? N.zgb obicno
Ne u poslu..,ja ju nisam prije skuzio,ok cura mlada vitka lijepe grudi..nije sa nasih prostora,pristojna..lice “prosjek”kako kome plavusa(nije prirodna) rekao bih…meni bilo ok,ali kazu kolege da lazem,pa vise ne iznosim svoje dojmove za nju,jos je ovaj tj.tu pa na neko vrijeme nece biti…malo previse drka po mobu jedino za vrijeme akcijeBio tko kod ove?![]()
Diskretno druženje u mom stanu
Plava kosa, 25 godina, 167 visoka, 58kg, nudim ugodno i diskretno druženje 0924263859 samo pozivi.www.oglasnik.hr
Kaže 60 e
Utrine
Jel to neka nova?
Od kuda je ?Ne u poslu..,ja ju nisam prije skuzio,ok cura mlada vitka lijepe grudi..nije sa nasih prostora,pristojna..lice “prosjek”kako kome plavusa(nije prirodna) rekao bih…meni bilo ok,ali kazu kolege da lazem,pa vise ne iznosim svoje dojmove za nju,jos je ovaj tj.tu pa na neko vrijeme nece biti…malo previse drka po mobu jedino za vrijeme akcije
Akcija ok…prosjek opet eto…
Kako puši?Od kuda je ?
nebih javnoOd kuda je ?
Oral ok,dosta kratko,a kak joj sjednes valda i higijena i sve,i kak dogovoriš…Kako puši?
Može bez kondoma?
Svrsavanje?
Puši bez kondoma?Oral ok,dosta kratko,a kak joj sjednes valda i higijena i sve,i kak dogovoriš…
Nisam ciljao u usta…nije mi za to zenskaOral ok,dosta kratko,a kak joj sjednes valda i higijena i sve,i kak dogovoriš…
PratimNeko bio?![]()
Fetish girl 🖤
Imaš li neku ne ispunjenu želju ili fantaziju, nazovi me da se dogovorimo za nezaboravnu seansu. Privatni prostor…www.oglasnik.hr
Pozdrav,Pratim
ako te pali ovo.....izvoliLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel zna netko o ovoj nešto?
Hvala na upozorenjuako te pali ovo.....izvoli
Ja sam trenutno u jankomiru u bolnici zbog depresije pa bi me trebao pokupiti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|