ZAGREB - Jel bio tko?

Dariosused

Active member

Stari oglas i dupla recenzija u jednom postu:

Koliko naplačuje?

babalui

Member
Ako si čist i uredan onda Tina. Trenutno nema oglasa. Nađi pod Tina trešnjevka ili Tina siget. Ljubi se (barem samnom), oral bez, anal i svršavanje u usta. Ako si pristojan onda je sve easy and cool.

Cijene tu negdje 400/800. I još dobro izgleda (prema drugim gaborima koji se tu hvale). Korektna cura. Idem već dosta dugo i odlazim s osmijehom na licu.
I debela je. I očajne fejk sise.

babalui

Member

Evo bio jučer bio kod Silvije.
Sat vremena 100 Eurića.
Prostor uredan tuš prije i poslije akcije.
Dobar milf, dočekala me u nekom crnom kompletiću, moram reći da je jebozovna totalno.
Sok, bajadera malo popričali i akcija.
Nije bilo nikakvog preseravanja.
Lizanje guzice, pušenje i face fuck min pola sata. Nakon toga misionarka i dogy.
Malo lupanja po guzici.
Isključila je telefon nije gledala na sat
Prostor kod Vivas bara Kruge.
Nadaj se da se izliječila od Chlamidyje koju mi je podarila prije par mjeseci. Ja je nisam htio karat, samo duboko grlo. I popušio sam.

babalui

Member
Provjereno x puta…samo nezznam jesu li istiniti navodi sa klamidijom od kraja pr.god
Jesu 100% Ja sam taj sretnik. Naravno, možda se već izliječila, kao i ja. Premda sumnjam da je uopće znala da ima Chlamidyju, kod žena to može trajat godinama bez ikakvih simptoma. A s obzirom kakav joj je promet lako moguće da dođe do reinfekcije.

bbb1986

Active member
Pozdrav. Molio bih vas ako mi netko može preporučiti neku curu/ženu koja dopušta sex u guzu. Kod koje god da sam bio nije mi dala u guzu. Hvala unaprijed.

Bambuca

New member
Pozdrav momci
Daj molim vas dolazim na dva dana u zg iz mrtvog splita..
Pa ako vam nije problem da mi recete nesto o ovima curama sa osobnih kontakata sta sam sebi spremia i svidaju mi se bar po slikama..
Pa ako je neko bio i iskustva jesu li to one na slikama cisto da znam zvat i otic se zabavit kod 2/3 cure od ovih svih ponudenih...
Hvala na info

Imena nadimci sta vec su im:

Helenazg88
Anastassiaa
Ninci
Selin 23
MilenaLeaaa
Valentina2003
Zara23
Silvia milf

Volimsex

New member
Bok. Novi sam na forumu. Htio bih vas pitati ako netko može preporučiti neku curu ili ženu koja ima jako male sise jer mene osobno jako pali kad cura ili žena ima jako male sise. Ako može u pp da mi pošaljete link ili neki kontakt od neke cure ili žene. Puno hvala.

Škorpion82

Active member
Pozdrav momci
Daj molim vas dolazim na dva dana u zg iz mrtvog splita..
Pa ako vam nije problem da mi recete nesto o ovima curama sa osobnih kontakata sta sam sebi spremia i svidaju mi se bar po slikama..
Pa ako je neko bio i iskustva jesu li to one na slikama cisto da znam zvat i otic se zabavit kod 2/3 cure od ovih svih ponudenih...
Hvala na info

Imena nadimci sta vec su im:

Helenazg88
Anastassiaa
Ninci
Selin 23
MilenaLeaaa
Valentina2003
Zara23
Silvia milf
Ninci ti je žena od 45-50, onak šlank, maserka nije nešto specijalno, izraubana faca, slike nisu ni približno njoj skupa za ono kako izgleda i kaj nudi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh