Najbolji to rade najbolje
Druženje isključivo u tvom prostoru, apartmanu, hotelu. Dogovor putem what's upa ili vibera porukom! Odgovaram na…
www.oglasnik.hr
Hvala na recenziji..iskustvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel ti vidis na sta to lici?bio tko sa doticnom?Najbolji to rade najbolje
Druženje isključivo u tvom prostoru, apartmanu, hotelu. Dogovor putem what's upa ili vibera porukom! Odgovaram na…www.oglasnik.hr
Vidim..meni je okej...Pa jel ti vidis na sta to lici?
Jel ti vidis na sta lici strasilo?bio tko sa doticnom?Najbolji to rade najbolje
Druženje isključivo u tvom prostoru, apartmanu, hotelu. Dogovor putem what's upa ili vibera porukom! Odgovaram na…www.oglasnik.hr
Izvoli…Vidim..meni je okej...
Zanima me sto radi sve?jesi bio uzivo snjom?jel tako ruzna?
Hahaha...mozda ce ovaj put mirisat...jer cu ju oprat u praoni ako treba...Izvoli…
I usput ponesi gas masku
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Takoder i mene zanima, nemora bit nuzno mlado ali i da nije gabor, samo da je uredna dlakava maca Ma moze i malo starije,nije problem…upravo tako,samo da je uredna i čista(odron me ne zanima)forum.ljubavni-oglasnik.net
Mislis da su druge ekstra bolje?od cijelog PO ima 5 dobrih pica po mojem ukusu...drugo sve loše...Jel ti vidis na sta lici strasilo?
Cijeli forum:Hahaha...mozda ce ovaj put mirisat...jer cu ju oprat u praoni ako treba...
Cijeli forum:
-nemoj ici
-strasilo
-smrdi
-anoreksija
Ivo0000:
-kaj vi znate,meni je dobra
Slazem se... nije neka top ali posao stvarno dobro odradiKvalitetna masaža!
Oslobodite se unutarnje napetosti i nakupljenog stresa sa kvalitetnom masažom CIJELOG TIJELA koja budi sva osjetila…www.oglasnik.hr
Bio danas kod nje,masaza sa rucnim.sto se mene tice,jako dobra masaza i jos bolji zavrsetak
200 30 min, 300 1h.
Iduci put uzimam sat vremena definitivno
Rađe bi zapalio novce nego ovoj dao. Pa jel vidiš kako izgledabio tko sa doticnom?Najbolji to rade najbolje
Da li dozvoljava da ju se diraSlazem se... nije neka top ali posao stvarno dobro odradi
o čemu ti????Nebi ni diro a sad te zanima jel ima diranja
Ima do 15-og.nema vise kuna buraz
Hocu li ja "umociti" ili ne nije tvoj problem, kao sto niti moja placa nije tvoj problem. A ja niti ne moram ici kod te tvoje Dee, ima puno drugih cura u plavom oglasniku. Ali necu uopce raspravljati s tobom jer vidim da si nekulturan i bezobrazan a ja s takvima ne zelim imati posla. Lijepi pozdrav.Napisao sam ti sve prije 2 i pol mjeseca. Ali posto si nepismen i niske inteligencije, nije ni cudo kaj to nisi znao obiljeziti i kaj si zaboravio na sve kaj sam napisao. Ne cudi me ni kaj nemres skupit 50 europskih jer ne znas racunat pa te gazda stalno skracuje na placi. Nemoj ici kod nje jer sam uvjeren da bu ti Dea opalila jedan kruzni u glavu i izbacila van naglavacke. Najbolje ti je tu jedan forumas napisao, spremi si lovu u kasicu prasicu i drkaj na neku koju zamislis. Drago mi je samo kaj znam da nema teoretske sanse da se razmnozis, tj da umocis ikada.
Što ogavnija to boljaCijeli forum:
-nemoj ici
-strasilo
-smrdi
-anoreksija
Ivo0000:
-kaj vi znate,meni je dobra
Ako se neko bavi tim poslom,desetak godina ili vise…
Onda je sasvim realno za očekivati,da si je stvorila određeni krug ljudi,koji dolazi kod nje!
U biti,ni ne razumijem zašto objavljuje oglase,nije joj potrebno…
To ti je cura,kod koje kad dođeš…
Ni ne ide ti se van od nje…
Komunikativna,dobrog izgleda i ne gleda na sat,a potrudi se oko klijenta…
Pozdrav ljudi, zanima me da li ima neka koja radi samo hand job a da nije više od 30 eura pola sata? Već mi je dosta pokušavanja i traženja, odlučio sam za prvi put platiti i to je to. Skupio sam 30 €, jbg nemam više, pa ako netko zna neku za tu cijenu nek javi, bio bih jako zahvalan. Izgled mi je potpuno nebitan, jedino ne volim baš prestare, do nekih 50 godina.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|