400 knA koliko para?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
400 knA koliko para?
Ti probaj tako pa nam javi kako je prošloA da odeš tamo i pitaš na licu mjesta? Telefonom možda neće reći da može.
Potpisujem...Žena je tu još 10 dana, kakve dobre cice ima. Uh. Puši odlično bez kondoma. 10od10![]()
Graziela prekrasne latina originalne fotografije
im Graziela from Brasil 25 years old, Govorim samo engleski, hrvatski ne, dođite i uživajte u senzualnoj masaži sa…www.oglasnik.hr
100e pola sata
Potpisujem...
Upravo bio kod nje ....žena je bomba naspram naših s P
Mala Maza po obicaju buba gluposti. Posjetio sam doticnu i sve receno stoji, uzeo sam sat (150). I taj sat je bio iskoristen do kraja. Zajednicko tusiranje, fenomenalan seks, blowjob 11/10. Iscjedila me do kraja. Nasmijana, pravi GFE, odlican Engleski relativno za Brazilku, odgovara sama na telefon i dopisuje se (znaci ili WhatsApp ili razgovor telefonom na Engleskom). Mislim da su slike njene, ako ne, veoma je slicna slikama. Stoji mi samo od pisanja o njoj. Nije sama u stanu (dvije sobe, ima partnericu). Uzivajte.Ovo je kad svodnik reklamira kurvu
Zvao jučer...lokacija botinec....dala mi adresu...pogledao u google maps...to neka stara prizemnica u ulici...diskrecija 0 bodova...nisam ni išao....inače traži 40 eura, a glas kao da ima oko 55 god...kaže da ima 40..Jel bio netko kod ove?
Očito nije atraktivna i mlada, ali je možda jeftina
+385917230755![]()
Prije radila kod sebe u Dubravi, ne znam sta ovo sad izmislja kao dolazi na adresu, dolazi na kurac.![]()
Dolazak kod vas! ! ! Masaža na stolu i ! Dolazak kod vas ili prostor u Vrapču !
Dolazim samo u uredan prostor ! SAMO MASAŽA, ! U pozivu samo dogovor oko dolaska ! 174/4/67 ! 35 godina ! NEMOJTE ME…www.oglasnik.hr
Ekipaa
Jel ju mozda ko zvao kod sebe? Iskustva?
Lijep pozdrav
Prostor,kaj radi sve u cemu je dobra?Higijena,spika itd?Bio, žena je top. 100e pola sata, ali odličnih pola sata.
Nisam, al baš pikiram, nadam se da bi u pitanju mogla bit neka rasna plava milfica, ali vjerojatno ću se razočarat
Pozz novi san na forumu vidim bio si kod Silvije neki pisu 800kn i budeS kolko hoces dali je istina ako imas saznanja tnx
Bio....uzeo b2b...40 europskih...stan u zgradi, star....htio se istuširati, vrata tuš kabine izašla iz vodilice, sve pada..pustim vodu na pipu, čekam da topla dođe, otvorim tuš, a ono dopola puklo crijevo kod ručke, sve šprica okolo...uhh....onda sam se bar malo podaprao dolje uz pomoč vode iz pipe...Al sad ozbiljno
Odi kod Ane
![]()
Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Nazovi ju, bude ti se javila
Cura je mlada, ima divan lijep glas
Pristojna je i kulturna
200kn ti je masaza sa drkicom
Lokacija je Miramarska
jel moze neko rec kakav je taj dozivljaj sa vrelim uljem?![]()
Sara ( stvarna maserka )
Pozdrav ekipa ja sam Sara,pružam najbolju masažicu cijelog tijela. Slikice su moje 100% Velike prekrasne grudi…www.oglasnik.hr
ima netko iskustvo uživo?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |