Valderrama
Active member
Svašta. Pa da mi policiju pozovePriđi nekoj na ulici i reci ponudu. Vjerojatno ćeš bolje proć xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svašta. Pa da mi policiju pozovePriđi nekoj na ulici i reci ponudu. Vjerojatno ćeš bolje proć xD
Jel fake profil mozdaNasao ovu na neku foru, ne znam je li profil fake ili ne. Cudno mi je da se uopce netko reklamira preko Facebooka. Ana Josipovic. Morao bih napraviti fake profil i provjeriti.
www.facebook.com
ma jok...to 100 % realno....jel se drogiras ti mozda ?Jel fake profil mozda
Mozda nije atraktivna i mlada, al je mozda IvaJel bio netko kod ove?
Očito nije atraktivna i mlada, ali je možda jeftina
+385917230755
Mozda nije atraktivna i mlada, al je mozda Iva
Ova izgleda bolje nego moja Baba ,samo što je još živa a moja baba umrla...Jel bio netko kod ove?
Očito nije atraktivna i mlada, ali je možda jeftina
+385917230755
Znam da nas ovdje ima svakakvih ali postavljat pitanje jel netko bio kod ovakve babe meni graniči s normalnim.Ova izgleda bolje nego moja Baba ,samo što je još živa a moja baba umrla...
PotpisujemAko si čist i uredan onda Tina. Trenutno nema oglasa. Nađi pod Tina trešnjevka ili Tina siget. Ljubi se (barem samnom), oral bez, anal i svršavanje u usta. Ako si pristojan onda je sve easy and cool.
Cijene tu negdje 400/800. I još dobro izgleda (prema drugim gaborima koji se tu hvale). Korektna cura. Idem već dosta dugo i odlazim s osmijehom na licu.
O kojoj je rijec molim te..Ako se neko bavi tim poslom,desetak godina ili vise…
Onda je sasvim realno za očekivati,da si je stvorila određeni krug ljudi,koji dolazi kod nje!
U biti,ni ne razumijem zašto objavljuje oglase,nije joj potrebno…
To ti je cura,kod koje kad dođeš…
Ni ne ide ti se van od nje…
Komunikativna,dobrog izgleda i ne gleda na sat,a potrudi se oko klijenta…
O kojoj je rijec molim te..
Bio, žena je top. 100e pola sata, ali odličnih pola sata.Imate ovu, kaže meni 100 eura pola, 150 sat, kaže da su njezine slike. Ako je istina izgleda vrhunski, al meni previše 1200 kuna za sat.Graziela prekrasne latina originalne fotografije
im Graziela from Brasil 25 years old, Govorim samo engleski, hrvatski ne, dođite i uživajte u senzualnoj masaži sa…www.oglasnik.hr
Zvao, mala kaže samo trackanje i drkica i da se neda na ništa drugo dogovoriti. Rekoh joj pozzzzProvjerio ko?Jako sexy Mia 23 godine specijalne masaže.
Sexy Mia radi specijalne masaže za sve vas. Moj prostor Diskrecija,slike moje Kontakt:0976458732 Čekam vas u kratkim…www.oglasnik.hr
A koliko para?Zvao, mala kaže samo trackanje i drkica i da se neda na ništa drugo dogovoriti. Rekoh joj pozzzz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|