doug_heffernan
Well-known member
Na moje pitanje, jer su bonovi ili slićne gluposti u pitanju nisam više dobio dalje odgovor.To ti je s ege. Pošalji poruku pa će ti pimp odgovorit
Znaći prića za sebe... ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na moje pitanje, jer su bonovi ili slićne gluposti u pitanju nisam više dobio dalje odgovor.To ti je s ege. Pošalji poruku pa će ti pimp odgovorit
Nije! Dobio odgovor pola sata 80€, a sat vremena 100€.A na sto tocno mislis jel moguce?
Nismo svi isti,a zapravo nebi ni bilo dobro da jesmo,jel tak?Debele ne mogu da mi plate, volim vitke i srednje građene.
nema vise kuna burazImate ovu, kaže meni 100 eura pola, 150 sat, kaže da su njezine slike. Ako je istina izgleda vrhunski, al meni previše 1200 kuna za sat.Graziela prekrasne latina originalne fotografije
im Graziela from Brasil 25 years old, Govorim samo engleski, hrvatski ne, dođite i uživajte u senzualnoj masaži sa…www.oglasnik.hr
Od masaže do klasike sve moguće. Dogovor na licu mjesta. 400 do 700kn. Simpatična na telefonu...Vatrena i extra vitka taii maserka
Prekraasna crnokosa slatkica te poziva na druženje u svom prostoru. Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno…www.oglasnik.hr
Jel bio tko? I jel vec radila ovdje?
Nije bon ..
Sta nudi sve gdje je u prostoru?Od masaže do klasike sve moguće. Dogovor na licu mjesta. 400 do 700kn. Simpatična na telefonu...
Ćak nudi moje preferirane usluge.
Imala redovno oglase, sada druga lokacija i drugi broj. Skoro sam otišao.
Nema na ćemu...! ;-P
Ne kuzim pa koliko ima tih poznatih sta jebu je svaki drugi dan pola sata za 500kn il kolko vec hahahaha malo cudno stavi oglas ne javlja seProbaj dobiti od 10-14h…
Subotom samo ujutro…
I sama mi je rekla da ju je skoro pa nemoguce dobiti…
Većinom se javlja samo poznatima,koje je memorirala…
A ovako,javi se samo ako ima lufta da uleti nepoznati…
Ako se neko bavi tim poslom,desetak godina ili vise…Ne kuzim pa koliko ima tih poznatih sta jebu je svaki drugi dan pola sata za 500kn il kolko vec hahahaha malo cudno stavi oglas ne javlja se
Upravo tako!U biti ogledni primjer kako bi se cure trebale ponašati. Što reći nego da sam se baš obradovao kad san vidio da se poslije corone "Iva komunikativna" vratila u posao. I normalno da će objaviti oglas prvenstveno da vidimo da je aktivna a eventualno da ako joj se otvori termin da primi i nekog novog.
Ma što je moguće bez kondoma ako su bonasice. Kupiš bon I više se nejavljauNeda mi se ljepiti oglase, potražite sami!
Bilo mi je dosadno pa sam malo "sondirao teren".
LanaZg22 (korisničko ime na PO)
Telefon 097/755 3426 BONAŠICA
Anamarija6602 (korisničko ime na PO)
Telefon 097/750 3589 BONAŠICA I BEZ KONDOMA UZ NADOPLATU
O njoj ima tu već.
KristinaM69 (korisničko ime na PO)
Telefon 099/837-3633 BONAŠICA I SVODNIK JU ĆUVA
Kao sve moguće, pretpostavljam i bez kondoma
Letitia_Az (korisničko ime na PO)
Telefon 099/673-7622 BONAŠICA
Oglas bio izbrisan, sad opet novi i još agresivniji tekst. U profilu cijene, sada već spustio na 250€ (prije 300€ incall).
Koliko znam rafinirana prevara.
Google picture search ništa ne izbacuje. Tako da se na prvi pogled sve ćini čisto.
Lucija Holak (neznam korisničko ime)
Telefon 091/763-6713 BONAŠICA
Anamarija (neznam korisničko ime)
Telefon 097/755-4263 BONAŠICA
Lokacija Antunović, ima tu o njoj
E da mi je upast u taj krug plus Maja Spansko i zivot je lijep.Ako se neko bavi tim poslom,desetak godina ili vise…
Onda je sasvim realno za očekivati,da si je stvorila određeni krug ljudi,koji dolazi kod nje!
U biti,ni ne razumijem zašto objavljuje oglase,nije joj potrebno…
To ti je cura,kod koje kad dođeš…
Ni ne ide ti se van od nje…
Komunikativna,dobrog izgleda i ne gleda na sat,a potrudi se oko klijenta…
Ahhh,sve te cure su sebi filtrirale osobe koje im odgovaraju i rade lagano bez nekog pretjeranog stresa…E da mi je upast u taj krug plus Maja Spansko i zivot je lijep.
Pa pametne zene, to se tako radi.Ahhh,sve te cure su sebi filtrirale osobe koje im odgovaraju i rade lagano bez nekog pretjeranog stresa…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|