Hercegovka se povukla tak meni rekla da više neće raditiEkipica jel bi tko u zadnje vrijeme kod Hercegovke? Jel dela uopce jos jer nemrem nac nikakav oglas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hercegovka se povukla tak meni rekla da više neće raditiEkipica jel bi tko u zadnje vrijeme kod Hercegovke? Jel dela uopce jos jer nemrem nac nikakav oglas.
Na fotki izgleda jako dobro.Kakva joj faca ak netko zna koji bio kod Tine?Evo ga Pale
Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
A meni mulja da su njezine slike.Laznjak pravi profil jelena dobosavljevic-srbija
Ma žena je ok.Na fotki izgleda jako dobro.Kakva joj faca ak netko zna koji bio kod Tine?
Zenska ti je skroz normalna i ok u faciNa fotki izgleda jako dobro.Kakva joj faca ak netko zna koji bio kod Tine?
Ja sam bijo puno puta kod nje i svaki put je sa kondom znam je petnaestak godina svaki put je sve korektno odradila i nikad nije spomenula da bi odradila bez tako da ne vjerujem u toNema veze svi mi znamo da je ponuda u k i da ako nades neku solidno da odradi kod nje onda imas poprilican broj klijenata i opasnost od nekakve zaraze tak da nije to to vise,npr ko voli sisate i mesnatije zenske ko ova mirela ona je meni top al sta kad ona forsira bez kondoma i dnevno ju pojebe bar 10 likova,o cemu pricamo to vodi epidemiji zaraze ozbiljne haha
Ova s fejsa?Laznjak pravi profil jelena dobosavljevic-srbija
Je li ova neka nova? Da li tko zna nesto vise?
U dvoje je slađe !
Atraktivna djevojka, 29 godina, pruža usluge situiranoj gospodi u Vašem prostoru ili hotelu. Diskrecija zajamčena!www.oglasnik.hr
Jel ona dozvoljava svrsavanje u usta i dali gutaJebate te led. Sve koje valjaju imaju neki age minimum.
Šta fali mladoj kiti?
Svršavanje u usta moguće, gutanje koliko se sjećam ne...Jel ona dozvoljava svrsavanje u usta i dali guta
Poruka u temi "ZAGREB - Jel bio tko?" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-184820Djevojka 33 godine
Za druzenje sa diskretnom ozbiljnom gospodom u mom prostoru. 172/64/4.www.oglasnik.hr
Dali je to neka stara il nova, ima di koja recenzija?
Nista te ne košta,ako malo slažeš za godine…Jebate te led. Sve koje valjaju imaju neki age minimum.
Šta fali mladoj kiti?
Po priloženom vidim dovoljno da ne trebam više ništa znat...Kaj možda ko zna nešto o ovoj?Djevojka 19 god.
Djevojka 19 god., korpulentne građe, družila bi se isključivo u Vašem prostoru. Bez SMS-a i skrivenih brojevawww.oglasnik.hr
Radi samo navečer i nema svoj prostor. Dolazak naplaćuje 800 kn,sat vremena.
Da da vi svi ne jebete takve a ona debela s kajzerice kad sam bio kod nje jednu subotu ujutro kaze nisam stala od petka ujutro pa ko kara nilskog konja kako ti kazes pa da ima toliko posla hahahahaha slicna je ovo po slikamaTi bi toj debeloj krmaci dao 800kn jbt izgleda ko nilski konj
Da je imalo normalna i drzi do sebe smrsavila bi malo to nebi jebao da ona meni plati 800eura kamoli ja njoj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|