Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koji od tih 4:Ma zovem ju al ne javlja se nikako
Na prva 3Na koji od tih 4:
095/558-3483
095/579-3648
095/854-3153 (Lavica LeOna)
057/758-1011 (Lavica LeOna)
Znaci povuklo i nju beloJa sam ju znao dobiti na whatsapp na onaj prije broj? Bila je neka crvena slika profilna sa usnama čini mi se nešto tako.
Fun fact, kad sam ju sreo, pričala je sama sa sobom
Makar slike na "Plavuša samo za tebe" ne izgledaju loše. Kad bi tako live bila, bilo bi dobro.Ovo vam je sve jedna te ista Milfara , svaki dan ima 4-5 oglasa :
Vatrena brineta!
Atraktivna djevojka 38 godina 170/68/4 pružit će ti nezaboravno druženje u svom diskretnom ambijentu! Nazovi me! čekam…www.oglasnik.hr
Brineta bujnih oblina za tebe.
35 godina 170/68/4 opustit će te u svom diskretnom klimatiziranom prostoru!www.oglasnik.hr
Djevojka 33 godine
Za druzenje sa diskretnom ozbiljnom gospodom u mom prostoru. 172/64/4.www.oglasnik.hr
Druženje za pamćenje!
Dvije vesele djevojke za druženje u troje pozivaju te u svoj prostor!www.oglasnik.hr
Ovo su sve njezini oglasi Anja, Tanja, Melisa, Brineta , Plavusa …….
Milfica cca 45 godina , 170-175cm . Prosječan izgled , cice 4, veća guza , nekoliko tetovaža i nekoliko zubiju manjka .
Klasika , mislim da je sada 400/600 , nekada je bila 300/500. Oral bez kondoma .
Nije za cestu upotrebu ,
A da,moglo bi se po slikama reci da je to ona al opet,da bas nitko nije bio kod nje ne vjerujemNažalost nema recenzije za Brineta 33
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/brineta-33-oglas-5040676
Samo je netko napisao da ima glas ko baba od 50
Slike su sjajne ali znamo koliko su slike realne.
Zovem čitavo vrijeme i tek ju malo prije dobim. Kao da joj se nije dalo raditi, da je tek sada stigla u apartman.
Previse za tog kosutraZovem čitavo vrijeme i tek ju malo prije dobim. Kao da joj se nije dalo raditi, da je tek sada stigla u apartman.
Simpatična na telefonu, predstavila se sa imenom!!! WOW!
Traži 1400kn za sat vremen fil gfe, tj. ljublenje, oral bez i odnos. Za masažu nisam pitao jer nisam ju htio gnjaviti.
Spomenem da je skupa, ali kaže ona, da je kvalitetna usluga. Moglo bi paxati, ako si može priuštiti kada radi...
Znaći niema kod nje kolodvor.
Ne, za godine nisam pitao.
Bacanje novca
Sami znate koliko imaju slike sa stvarnosti veze. Osim toga netko voli skinny, drugi chubby/fat.Previse za tog kosutra
To douggy, tijelo je u rangu Alex I Pantere koje dobro rade posao. Cijenom dosta viša pa s nestrpljenjem očekujemo review. Btw i ja sam ljubitelj skinny komada.Sami znate koliko imaju slike sa stvarnosti veze. Osim toga netko voli skinny, drugi chubby/fat.
S izgleda suditi na kvalitetu usluge nije u redu. Ja ću ju posjetiti!
Doug,na tvom mjestu bi ovo zaobišao u širokom luku…Zovem čitavo vrijeme i tek ju malo prije dobim. Kao da joj se nije dalo raditi, da je tek sada stigla u apartman.
Simpatična na telefonu, predstavila se sa imenom!!! WOW!
Traži 1400kn za sat vremen fil gfe, tj. ljublenje, oral bez i odnos. Za masažu nisam pitao jer nisam ju htio gnjaviti.
Spomenem da je skupa, ali kaže ona, da je kvalitetna usluga. Moglo bi paxati, ako si može priuštiti kada radi...
Znaći niema kod nje kolodvor.
Ne, za godine nisam pitao.
Ako mi se ne sviđa imam još uvijek pravo napustiti stan. Meni semkrv ne lije odmah u kurac kao vama, pa ostajete kod odrona jer ste izgubili pamet.To douggy, tijelo je u rangu Alex I Pantere koje dobro rade posao. Cijenom dosta viša pa s nestrpljenjem očekujemo review. Btw i ja sam ljubitelj skinny komada.
Ne bahati se , zahvali se Kikiju . Čovjek ti je spasio jaja i lovu .Ako mi se ne sviđa imam još uvijek pravo napustiti stan. Meni semkrv ne lije odmah u kurac kao vama, pa ostajete kod odrona jer ste izgubili pamet.
Onda si pogledaj profil od tog korisnika. Osim pitanja nit jednu recenziju nije napisao.Ne bahati se , zahvali se Kikiju . Čovjek ti je spasio jaja i lovu .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|