Dariogomez
New member
U koji klub ideš ?Za 300e u Austriji u sauna klubu platim ulaz 80e jebem pet Rumunki nezna se koja od koje bolja za tu lovu i još pojedem i popijem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U koji klub ideš ?Za 300e u Austriji u sauna klubu platim ulaz 80e jebem pet Rumunki nezna se koja od koje bolja za tu lovu i još pojedem i popijem
Taj zgoljavi gabor tolike novce?! VristimZovem čitavo vrijeme i tek ju malo prije dobim. Kao da joj se nije dalo raditi, da je tek sada stigla u apartman.
Simpatična na telefonu, predstavila se sa imenom!!! WOW!
Traži 1400kn za sat vremen fil gfe, tj. ljublenje, oral bez i odnos. Za masažu nisam pitao jer nisam ju htio gnjaviti.
Spomenem da je skupa, ali kaže ona, da je kvalitetna usluga. Moglo bi paxati, ako si može priuštiti kada radi...
Znaći niema kod nje kolodvor.
Ne, za godine nisam pitao.
Pratim temuhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/brineta-33-oglas-5040676 Kaj stvarno nitko nije bio kod ove??dajte neku recenziju
Neko potvrdio?![]()
Brineta duge kose i bujnog poprsja, 21.g.
Bujna brineta prekrasnih punih grudi čeka na tebe! ZOVI ME! •170/70/5 •21godina •bez SMS •slike mojewww.oglasnik.hr
Prva liga ako ne laže za slike.
Sad ti kod one ruzbe babe opet zajedno...Mislim da rade kroz cjeli dan do 20hkad je profu luciju moguce dobit?
O kojoj je rijec?Taj zgoljavi gabor tolike novce?! Vristim))
O kojoj je rijec?
Fala![]()
Ove slike moraju da su fakeNeko potvrdio?
Nažaloste nema tu ništa na forumu. Ne preostaje ti ništa drugo nego da odeš i napišeš svoje iskustvo.I ova ako je netko bio?![]()
Nježna i mazna. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
ne javlja se na fon, vise puta zvao i ne javlja seI ova ako je netko bio?![]()
Nježna i mazna. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
Ona je uvjek ok,profine javlja se na fon, vise puta zvao i ne javlja se
Ipak sam našao na forumu samo treba kopat malo dublje. Navodno puši kratko, sex ok 500/1000.Nažaloste nema tu ništa na forumu. Ne preostaje ti ništa drugo nego da odeš i napišeš svoje iskustvo.
PozdravVidim da Evica ima aktivan oglasx jel bio tko?
![]()
Masaža i druženje kod tebe
Erotic massage, u tvom prostoru, pošalji whatsapp poruku ili me nazovi.www.oglasnik.hr
PozdravVidim da Evica ima aktivan oglasx jel bio tko?
![]()
Masaža i druženje kod tebe
Erotic massage, u tvom prostoru, pošalji whatsapp poruku ili me nazovi.www.oglasnik.hr
Update, javila mi se i jako je simpa preko telefona hahane javlja se na fon, vise puta zvao i ne javlja se
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|