Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
300 dok ne svrsisLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Netko bio?
Si bio? Je li čemu?300 dok ne svrsis
500 za dva pucnja
500 da ti polize supak
Its maybe too much for me
Kucaj u tražilicu Simona pušaćica…Si bio? Je li čemu?
Akcija ?Skroz je dobra u faci, ima oko 30, mršava i higijena dobra
Pobeglo jbg,ustvari pisalo je greška u sustavu…pa prosloDvaput je dvaput
Neko provjerio?Druženje za pamćenje!
Dvije vesele djevojke za druženje u troje pozivaju te u svoj prostor!www.oglasnik.hr
Ovo vam je sve jedna te ista Milfara , svaki dan ima 4-5 oglasa :
Vatrena brineta!
Atraktivna djevojka 38 godina 170/68/4 pružit će ti nezaboravno druženje u svom diskretnom ambijentu! Nazovi me! čekam…www.oglasnik.hr
Brineta bujnih oblina za tebe.
35 godina 170/68/4 opustit će te u svom diskretnom klimatiziranom prostoru!www.oglasnik.hr
Djevojka 33 godine
Za druzenje sa diskretnom ozbiljnom gospodom u mom prostoru. 172/64/4.www.oglasnik.hr
Druženje za pamćenje!
Dvije vesele djevojke za druženje u troje pozivaju te u svoj prostor!www.oglasnik.hr
Ovo su sve njezini oglasi Anja, Tanja, Melisa, Brineta , Plavusa …….
Milfica cca 45 godina , 170-175cm . Prosječan izgled , cice 4, veća guza , nekoliko tetovaža i nekoliko zubiju manjka .
Klasika , mislim da je sada 400/600 , nekada je bila 300/500. Oral bez kondoma .
Nije za cestu upotrebu ,
Zato sta sam kontaktiro obje i obje su rekle istu cifru i obje dolaze u prostor tj. Nemaju svoj prostor.Ne znam zašto si njih dvije stavio u isti kontekst. Minea nema veze s Lunom. Jedino ako se Minea zaigrala sa inflacijom pa svoju uslugu poskupila na 1000 kn. I ovako se za uslugu koju je Minea pružala za 800 kn/sat precijenila, dok Luna definitivno vrijedi te novce.
I ja bi volio znati tko je ta ? Jer kod ANtunovića obično operiraju dvije - tri tako - tako izgleda, definitivno starije od 18, a niti usluga nije baš nešto, pogotovo kod Maje, koja požuruje i često ide na prevaru, platiš seks, a ona ti hoće izdrkati i da svršiš prije akcije.Bok svima, dal se netko sjeca da je bila jedna 18 godisnja, mala slatka kod hotela antunovic? Neke sam dogovaro al onda odustal...
Pa sam opet u zg pa bi se htio naci al nemam vise kontakta
desni klik, pa ''pretrazi sliku pomocu usluge google'', pa ''pronadji izvor slike''.Kako nađeš slike?
A preko mobitela jel moguće?desni klik, pa ''pretrazi sliku pomocu usluge google'', pa ''pronadji izvor slike''.
ima jos nacina, ali ovaj je najjednostavniji.
spremi fotku na mob. otvori google, sa desne strane imaš imaš nacrtan mikrofon i fotić. klikni na fotić i odaberi spremljenu fotkuA preko mobitela jel moguće?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|