Mozart
Well-known member
Update, javila mi se i jako je simpa preko telefona hahane javlja se na fon, vise puta zvao i ne javlja se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Update, javila mi se i jako je simpa preko telefona hahane javlja se na fon, vise puta zvao i ne javlja se
Dećec dragi, sad si me razočarao.jel moze neki dobri kolega rec di je marina zaprude? Sjetio sam se lijepih trenutaka s njom a izgubio sam broj telefona
Dogovorio tri puta, tri puta cekao blizu adrese i nikad se poslije ne javi.Ona je uvjek ok,profi
Nezz kj je,ja par puta bez greske,ljubazna i sve …Dogovorio tri puta, tri puta cekao blizu adrese i nikad se poslije ne javi.
To nije oglas od Marine Zapruđe. Ako nisi upućen u tematiku, ne moraš svakom loncu biti poklopac.Dećec dragi, sad si me razočarao.
Gle:
Marina
Marina 42/168/56/2 strastvena i maštovita dama lijepih nogu traži g-dina za diskretne susrete u svom prostoruwww.oglasnik.hr
Aktivan oglas! ;-)
Aha? Ja taj broj imam spremljen kao Marina Zapruđe.To nije oglas od Marine Zapruđe. Ako nisi upućen u tematiku, ne moraš svakom loncu biti poklopac.
Neka Sydney napiše pravi broj. Sorry for diffusion.Hahaha mili nisam mogo nac nikak, pivu imas
Vidis mene sad pucaju throwbackovi pa mi stalno to pada na pamet hahaha al sjetit cu se ja uskoro jos nekih pa cu i za njih pitatČemu pisati njen broj kada je već mjesecima nema na Plavom oglasniku? Očito se umirovila. Ako se ponovno pojavi, vidjeti će se na PO.
Sad je dosta i začepi vise . Nemas pojma i ne seri po forumu . To je stara baba iz Ozaljske kod Cibone , a ne Marina Zaprudje . U buduće bilo sto da napišeš konzultiraj se ovdje s nekim iskusnim i normalnim , jer ti se u zadnjih par dana oglašavas kao da si pošmrkao pola Belog u metropoli.Dećec dragi, sad si me razočarao.
Gle:
Marina
Marina 42/168/56/2 strastvena i maštovita dama lijepih nogu traži g-dina za diskretne susrete u svom prostoruwww.oglasnik.hr
Aktivan oglas! ;-)
I ta stara ima 2-3, oglasa.Sad je dosta i začepi vise . Nemas pojma i ne seri po forumu . To je stara baba iz Ozaljske kod Cibone , a ne Marina Zaprudje . U buduće bilo sto da napišeš konzultiraj se ovdje s nekim iskusnim i normalnim , jer ti se u zadnjih par dana oglašavas kao da si pošmrkao pola Belog u metropoli.
To je baba s Tratinske,znam to jer sam se slučajno nedavno našao tamo imao fuš,mislim da je par zgrada prije Zagrebačke banke...uglavnom nisam bio,spustila se dolje,ja kidnuo brzinom vjetra,Babac nekih 55-60 godina,sjedokosa...netko je spominjao da dobro puši ,al iskreno nebi konzumirao ni da ona meni plati..Dećec dragi, sad si me razočarao.
Gle:
Marina
Aktivan oglas! ;-)
Ovo je Aleksandra iz Nove galerije , isto ima nekoliko različitih oglasa :
Plavuša - atraktivna milf
Pozivam te na ugodno druženje u svoj diskretan prostor. 170/60/4 42 godine 38 godina Molim bez sms-a i skrivenih…www.oglasnik.hr
Milf 50+ godina . Klasika 400/600 , nije vise kao sto je nekad bila .
Dali netko zna gdje sada radi Aleksandra?Ovo je Aleksandra iz Nove galerije , isto ima nekoliko različitih oglasa :
Plavuša - atraktivna milf
Pozivam te na ugodno druženje u svoj diskretan prostor. 170/60/4 42 godine 38 godina Molim bez sms-a i skrivenih…www.oglasnik.hr
Milf 50+ godina . Klasika 400/600 , nije vise kao sto je nekad bila .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|