Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas link ili njen brojJel bi tko sa ovom na video pozivu?
Koristi tražilicu!!!Dali kod te 3 cure pamela mia tea ima ljubljenje?
Dok pricate kako je hladna vjerovatno nema...
A nisu ni one prema svima iste ovisi kako im tko legne i svidja li im se
Ova punija žena je meni ponudila dva sata gfe i B2B masažu za 1000kn.Jel dajekoja popust ..naredna dva sata???
DostKoristi tražilicu!!!
Tamia
Moja recenzija:
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Ova zadnja ti je ona srpkinja Sanja bila na krugama od 40 godina koja ima psa u sobi. Zvao i skužio ju po glasu. A bio sam jednom kod nje, uopće nisam skužio da je ona.forum.ljubavni-oglasnik.net
Tamia je po tijelu na slikama i po tvojoj recenziji slična Panteri, kakva je u licu u usporedbi sa Panterom.... Radi li rimjob i slKoristi tražilicu!!!
Tamia
Moja recenzija:
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Ova zadnja ti je ona srpkinja Sanja bila na krugama od 40 godina koja ima psa u sobi. Zvao i skužio ju po glasu. A bio sam jednom kod nje, uopće nisam skužio da je ona.forum.ljubavni-oglasnik.net
Pantera je po tijelu iznad Tamie, a s licem isto. Da mogu birati za istu cijenu preferirao bih panteru. Pantera ide aktivno u teretanu, tako da me jako zanima, kako sada izgleda.Dost
Tamia je po tijelu na slikama i po tvojoj recenziji slična Panteri, kakva je u licu u usporedbi sa Panterom.... Radi li rimjob i sl
Ne, ja jesam pročitao rec u temi o Panteri al kod nje sam i sam bio pun kurac puta pa me samo zanimala usporedba, hvala...Pantera je po tijelu iznad Tamie, a s licem isto. Da mogu birati za istu cijenu preferirao bih panteru. Pantera ide aktivno u teretanu, tako da me jako zanima, kako sada izgleda.
Em je pantera lijepša u licu (ne sječam se više kako Tamia izgleda, ali ispod prosjeka), em je Pantera pristojnija, i nudi moje omiljene usluge. Pantera je bolje društvo.
Za rimjob neznam. Morao bih pogledati moju recenziju šta mi je sve manparival. Imam tema o njoj, koju sam otvorio. Neki tvrde tu svega i svašta tako da bi ili morao duboko kopati, ili se sam uvijeriti i panteru posjetiti.
Sorry ak ti nemogu bolje pomoči.
Onda ti ne preporučujem. A plus toga je Tamia počela biti zajebana. Kao ne bez pretplate, ne ovo, ne ono i druge pizdarije. Kao da joj se netko posrao u glavu i zaboravio promješati.Ne, ja jesam pročitao rec u temi o Panteri al kod nje sam i sam bio pun kurac puta pa me samo zanimala usporedba, hvala...
Kurva koja zanovjeta, samo mi to još fali, fala buro; riješio si me mukaOnda ti ne preporučujem. A plus toga je Tamia počela biti zajebana. Kao ne bez pretplate, ne ovo, ne ono i druge pizdarije. Kao da joj se netko posrao u glavu i zaboravio promješati.
Gle, ja sam samo spomenuo da mi nije bilo dovoljno ljubljenja, i ona odmah bila na 180. Kao nju se ne kritizira. Ima normalan posao pa bi bilo pametnije da ide tam raditi, i da nas pusti na miru.
Onda mi reci kako do nje. Mogu od jutra zvati koliko hoću, ali se ne javlja!Pamela voli starije kod nje ću ići.
Nisam još zvao.Onda mi reci kako do nje. Mogu od jutra zvati koliko hoću, ali se ne javlja!
Zovi je ujutro odma oko 9 sati. Ja je tako često dobijem iako ne radi svaki dan.Onda mi reci kako do nje. Mogu od jutra zvati koliko hoću, ali se ne javlja!
Koja punija, pogubio sam seOva punija žena je meni ponudila dva sata gfe i B2B masažu za 1000kn.
Kad sam se htio s njom dogovoriti nije razunijela da mislim vrijeme 15:30 jer sam napisao 1530. Kažeona da se to tak ne piše i da zato nije razumijela.
No dobro! Jer ima netko nekakvo iskustvo, jer mi ta bucka nekako neda mira, makar je daleko od onih latina, koje sam nedugo posjetio.
Punija žena ili Veronika.Koja punija, pogubio sam se
Pa jeli je to fake iliPunija žena ili Veronika.
Punija žena, 23 godine, nudim usluge masaže.
Ako se želite malo zabaviti i opustiti, javite mi se na whatsapp da se dogovorimo :).www.oglasnik.hr
Koliko godina imaju cca?Koma žešča,crnka radi anal ali u njoj nema života,plava se trudi i nakon što sam svršio pitala me jer želim još ali odustao sam,nema šanse da se digne na njih više.
Neznam. Nismo se uspjeli dogovoriti jer je nešto zbrkala kao što sam već napisao. Cijene su stvarno prihvatljive. A netko se navodno već čak čuo s njom. Dajte čitajte šta tu stoji.Pa jeli je to fake ili
Tel: 064/677-677
|
|
|
|