Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tu vrijednost? Na koje misliš,npr?Lokacija je bila Trnjanska , poznato mjesto , apartmani za iznajmljivanje . Klasika 400/600 , oral bez .
Žena povremeno radi kad dođe u Zagreb , slike su njezine , ali to drugačije izgleda kad se skine . Cica nema , vise dva ispuhana balona , ove gaće na slikama je vješto navukla preko trbuha jer tu ima puno viška kože koja visi . U licu je prosjek , niti lijepa , niti ružna . Godine su negdje cca 35 , ne očekujte mladu curicu.
Odradit će sve korektno i bez požurivanja , ali ne bih ponovio jer za tu vrijednost ima puno boljih opcija .
Recimo :Za tu vrijednost? Na koje misliš,npr?
Sve jasno hahahaDaj mi taj bon, pa ti kažem jel prevara.
Potpisujem navedeno, zivim gore u De, usporedba sto dobijes gore za 50 e je nebo i zemlja. Suvisno komentirat, i nazalost jadno sto moras ovdje platit 100 eura, sve odron do odrona. A da ne govorim o klubovima gdje platis upad i uzivas ko mali bogSamo sam rekao činjenice redovno idem u Austriju žlvim i gore i tu tako da poznam jako dobro taj svijet. Te iste Latino kurve se u Laufhausu jebu za 70e a 300e ovdje daju krimosi i kvazi obrtnici koji uzmu od svog djelatnika i daju na kurve.tako da nebi više o tom.
Kad citam ovu tvoju diverziju , nemam rijeci frende . Sto da ti kažem , možda da sam pojebao vise od svih vas ovdje na forumu. Opet me je sram i punizno pitam koja je to nova ?Potpisujem navedeno, zivim gore u De, usporedba sto dobijes gore za 50 e je nebo i zemlja. Suvisno komentirat, i nazalost jadno sto moras ovdje platit 100 eura, sve odron do odrona. A da ne govorim o klubovima gdje platis upad i uzivas ko mali bog
Koma žešča,crnka radi anal ali u njoj nema života,plava se trudi i nakon što sam svršio pitala me jer želim još ali odustao sam,nema šanse da se digne na njih više.Sexy Oldtimerice ! ! !
Dinamično, zanimljivo i diskretno. Dvije zrele dame za mlade i za one koji se osjećaju mlado, najbolja guza za igrice.…www.oglasnik.hr
Pozdrav, da li je netko bio kod ove dvije?
Ne znam dali si shvatio poruku. Nisam naveo niti jednu poimenice. Bavim se ovim sportom vec preko 20 god i to aktivno. Prosaosam Balkan uzduz i poprijeko. Od kad zivim gore u De vec koju godinu odgovorno tvrdim da je razlika pregolema sto dobijes gore za normalnu lovu a sto dobivas na Hrvatskoj sceni. Ako te put navede prema Frankfurtu slobodno se javi da te povedem u izlazakKad citam ovu tvoju diverziju , nemam rijeci frende . Sto da ti kažem , možda da sam pojebao vise od svih vas ovdje na forumu. Opet me je sram i punizno pitam koja je to nova ?
Jel tko bio kod te male u skorije vrijemeKim ♡ 25g
Sexy malena 160/50/3 silikoni, prestani traziti! ;) Pruzam masaze ISKLJUCIVO za situiranu gospodu! Ne radim fetise, ne…www.oglasnik.hr
Brkate lončiće cijelo vrijeme . Na ovu Kim se mislilo , nije uopće debela . Jedna od ljepših cura s oglasnika . Bio sam s njom u Draskovicevoj , 500 komplet .
Napominjem da je cura jako lijepa i mlada oko 25 god.
Zahvaljujem prije svega na pozivu i dobroj volji . Ovo nije prije svega tema o sličnim sadržajima . Prošao sam Frankfurt i sve veće gradove u EU , poznata mi je tematika. Molim da se držimo foruma i zadanih tema .Ne znam dali si shvatio poruku. Nisam naveo niti jednu poimenice. Bavim se ovim sportom vec preko 20 god i to aktivno. Prosaosam Balkan uzduz i poprijeko. Od kad zivim gore u De vec koju godinu odgovorno tvrdim da je razlika pregolema sto dobijes gore za normalnu lovu a sto dobivas na Hrvatskoj sceni. Ako te put navede prema Frankfurtu slobodno se javi da te povedem u izlazak
Jel netko bio? Ja sam uspio stupiti u kontakt preko Wappa ali nisam uspio ništa više od toga. Dal je netko imao više uspjeha?Lara 22 god - 100% diskrecija😈
Zanosna crnka duge kose 22 god, mlada ali iskusna ispunjava sve tvoje vruće želje, družila bi se u svom prostoru. -…www.oglasnik.hr
Jel bio možda kod ove netko?
Tematika i tema je vrlo jasna. Ne znam dali si admin ili slicno kad korigiras sto bi se trebalo pisati?Zahvaljujem prije svega na pozivu i dobroj volji . Ovo nije prije svega tema o sličnim sadržajima . Prošao sam Frankfurt i sve veće gradove u EU , poznata mi je tematika. Molim da se držimo foruma i zadanih tema tematika
Bio u Frankfurtu prije 5 godina, ulica Taunusstrasse, 15 minuta 25 eura. Bio sam sa nekom pemicom nije gledala na sat, zadržao se 30 minuta.Ne znam dali si shvatio poruku. Nisam naveo niti jednu poimenice. Bavim se ovim sportom vec preko 20 god i to aktivno. Prosaosam Balkan uzduz i poprijeko. Od kad zivim gore u De vec koju godinu odgovorno tvrdim da je razlika pregolema sto dobijes gore za normalnu lovu a sto dobivas na Hrvatskoj sceni. Ako te put navede prema Frankfurtu slobodno se javi da te povedem u izlazak
Koja od njih je najbolja kaj se samog odnosa prema nama tiče, ono da ne požuruje, ne tjera van, da se potrudi itd. ?Recimo :
1. Pamela
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
2, Tea
100% prava ljepotica
Sigurna sam da ćeš uživati u nezaboravnim trenucima i zaboraviti na sve svoje nedaće, prekrasna, mlada plavuša oborit…www.oglasnik.hr
3. Mia
Mazna brineta Mia
Sexy brineta lijepe duge kose, prirodna, 40 god. Vitka, 164/58, manjih, vrlo ženstvenih oblina diskretno pruža nešto…www.oglasnik.hr
Sve 3 su 400 , 1/2 sata , oral bez kondoma , slike su njihove u oglasniku .
Sve je to individualno, ali recimo da bi Pamela zadovoljila sve kriterije . Tea je najzgodnija , ali dosta hladna, odradit će posao korektno , ali ne računaj na ekstra minute . Pamela uopće na gleda na sat , čak i zadržava s pričom nakon akcije . Mia je korektna i isto ne gleda baš na vrijeme.Koja od njih je najbolja kaj se samog odnosa prema nama tiče, ono da ne požuruje, ne tjera van, da se potrudi itd. ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|