ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio netko kod ove?
0998338276
Lokacija je bila Trnjanska , poznato mjesto , apartmani za iznajmljivanje . Klasika 400/600 , oral bez .
Žena povremeno radi kad dođe u Zagreb , slike su njezine , ali to drugačije izgleda kad se skine . Cica nema , vise dva ispuhana balona , ove gaće na slikama je vješto navukla preko trbuha jer tu ima puno viška kože koja visi . U licu je prosjek , niti lijepa , niti ružna . Godine su negdje cca 35 , ne očekujte mladu curicu.

Odradit će sve korektno i bez požurivanja , ali ne bih ponovio jer za tu vrijednost ima puno boljih opcija .

Lokacija je bila Trnjanska , poznato mjesto , apartmani za iznajmljivanje . Klasika 400/600 , oral bez .
Žena povremeno radi kad dođe u Zagreb , slike su njezine , ali to drugačije izgleda kad se skine . Cica nema , vise dva ispuhana balona , ove gaće na slikama je vješto navukla preko trbuha jer tu ima puno viška kože koja visi . U licu je prosjek , niti lijepa , niti ružna . Godine su negdje cca 35 , ne očekujte mladu curicu.

Odradit će sve korektno i bez požurivanja , ali ne bih ponovio jer za tu vrijednost ima puno boljih opcija .
Za tu vrijednost? Na koje misliš,npr?

Za tu vrijednost? Na koje misliš,npr?
Recimo :
1. Pamela

2, Tea

3. Mia

Sve 3 su 400 , 1/2 sata , oral bez kondoma , slike su njihove u oglasniku .

Ovu zadnju miu sam kontaktirao prije par mjeseci rekla mi oral sa kondomom i da nema ljubljenja tako da nisam ni isao do nje

Samo sam rekao činjenice redovno idem u Austriju žlvim i gore i tu tako da poznam jako dobro taj svijet. Te iste Latino kurve se u Laufhausu jebu za 70e a 300e ovdje daju krimosi i kvazi obrtnici koji uzmu od svog djelatnika i daju na kurve.tako da nebi više o tom.
Potpisujem navedeno, zivim gore u De, usporedba sto dobijes gore za 50 e je nebo i zemlja. Suvisno komentirat, i nazalost jadno sto moras ovdje platit 100 eura, sve odron do odrona. A da ne govorim o klubovima gdje platis upad i uzivas ko mali bog

Potpisujem navedeno, zivim gore u De, usporedba sto dobijes gore za 50 e je nebo i zemlja. Suvisno komentirat, i nazalost jadno sto moras ovdje platit 100 eura, sve odron do odrona. A da ne govorim o klubovima gdje platis upad i uzivas ko mali bog
Kad citam ovu tvoju diverziju , nemam rijeci frende . Sto da ti kažem , možda da sam pojebao vise od svih vas ovdje na forumu. Opet me je sram i punizno pitam koja je to nova ?

Kad citam ovu tvoju diverziju , nemam rijeci frende . Sto da ti kažem , možda da sam pojebao vise od svih vas ovdje na forumu. Opet me je sram i punizno pitam koja je to nova ?
Ne znam dali si shvatio poruku. Nisam naveo niti jednu poimenice. Bavim se ovim sportom vec preko 20 god i to aktivno. Prosaosam Balkan uzduz i poprijeko. Od kad zivim gore u De vec koju godinu odgovorno tvrdim da je razlika pregolema sto dobijes gore za normalnu lovu a sto dobivas na Hrvatskoj sceni. Ako te put navede prema Frankfurtu slobodno se javi da te povedem u izlazak 👍😎

Brkate lončiće cijelo vrijeme . Na ovu Kim se mislilo , nije uopće debela . Jedna od ljepših cura s oglasnika . Bio sam s njom u Draskovicevoj , 500 komplet .

Napominjem da je cura jako lijepa i mlada oko 25 god.
Jel tko bio kod te male u skorije vrijeme

Ne znam dali si shvatio poruku. Nisam naveo niti jednu poimenice. Bavim se ovim sportom vec preko 20 god i to aktivno. Prosaosam Balkan uzduz i poprijeko. Od kad zivim gore u De vec koju godinu odgovorno tvrdim da je razlika pregolema sto dobijes gore za normalnu lovu a sto dobivas na Hrvatskoj sceni. Ako te put navede prema Frankfurtu slobodno se javi da te povedem u izlazak 👍😎
Zahvaljujem prije svega na pozivu i dobroj volji . Ovo nije prije svega tema o sličnim sadržajima . Prošao sam Frankfurt i sve veće gradove u EU , poznata mi je tematika. Molim da se držimo foruma i zadanih tema .

Zahvaljujem prije svega na pozivu i dobroj volji . Ovo nije prije svega tema o sličnim sadržajima . Prošao sam Frankfurt i sve veće gradove u EU , poznata mi je tematika. Molim da se držimo foruma i zadanih tema tematika
Tematika i tema je vrlo jasna. Ne znam dali si admin ili slicno kad korigiras sto bi se trebalo pisati?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh