Šta dobivaš kod Sandre? Samo oral ili i masažu,keks?
Mislim da je klasika 400 nazovi i pitaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta dobivaš kod Sandre? Samo oral ili i masažu,keks?
200 pušenje 300 klasikaMislim da je klasika 400 nazovi i pitaj...
Moguće, davno sam bio... Ali još se sjećam da je oral jeben...200 pušenje 300 klasika
Pratim..Samo za tebe.
Dvije sexy djevojke za tebe. Dostupne samo u paru ne radimo pojedinačno. Slike su naše. 31/168/60/4 I 36/174/68/4www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod ovih, iskustva neka?
Na jednoj fotki ima tetovažu na ostalima nema tako da sve fotke uzmi sa rezervomSamo za tebe.
Dvije sexy djevojke za tebe. Dostupne samo u paru ne radimo pojedinačno. Slike su naše. 31/168/60/4 I 36/174/68/4www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod ovih, iskustva neka?
Nismo, ali sad gledam oglas nije aktivan više tako da možda je bio neki lažnjak ,Jesi se uspio dog?
Na jednoj fotki ima tetovažu na ostalima nema tako da sve fotke uzmi sa rezerv
Pa piše da su dvije, zato me i privukao oglasNa jednoj fotki ima tetovažu na ostalima nema tako da sve fotke uzmi sa rezervom
Jesi ti ja glvu pao?
Jesi ti na glavu pao?
Moras bit lud da mislis da sam ozbiljan… zajebancija jeJesi ti ja glvu pao?
Marica je gola prilikom susreta? Znam da ima preko 50 al dal joj je tjelo i sisa koliko toliko ok? Dozvoljava da ju diraš ili je sve "službeno" ?Obe vrlo dobro puse. Sanda ima odlicnu sisu al je debela i nemre do jaja ili malo teze. Dok kod Marice ide deepthroat do jaja, mojih 16 cm bez problema, svrsavanje u grlo. Preporucam bar jednom probat taj osjecaj. Obe su prosle 50 godina sigurno tak da nemoj radi izgleda ici. Sandrine sise su vece i cvrste. Prostor kod obadvije je loš, al te marica bar ponudi sa tusiranjem prije i poslje i imas cistih rucnika. Marica kod supernove , sandra kod petrokova pusenje kod obe je 200kn. Ici iskljucivo ti izgled nije bitan , ni godine.
Možda misliš luciferka, nema je višeDali netko zna broj ili se sjeća , malo viša crnka/brineta ,istetovirana leđa od guzice prema gore(neki vrag tako nešto ) ,radila čak i anal..može u privatne poruke kontakt
Nije baš nova, ja bio na preporuku id frenda, čisto ok ne požuruje, jedino kaj je oral sa gumicom.Neka nova ili?Druženje
Mia 34 godine, 170/56/3. Druženje u mom prostoru. Moje slike! Molim samo poziv!www.oglasnik.hr
Mene uvijek doceka full obucena a onda dok se tusiram se svuce u neki lijepi donji veš i onda tijekom pusenja uvijek ona sama skine grudnjak. Vjerojatno moze i gacice ak pitas , ali nejdemo zbog toga kod nje.Marica je gola prilikom susreta? Znam da ima preko 50 al dal joj je tjelo i sisa koliko toliko ok? Dozvoljava da ju diraš ili je sve "službeno" ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|