Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro sigurno bonovi, pitaj pa vidi nacin placanja![]()
Anamarija
Mlada atraktivna Anamarija, željna tvoga društva čeka da joj se javiš. na whats up broj - 0976671570www.oglasnik.hr
Jel bio tko, zvuci predobro da bi bilo istinito...
Kaze 800 kn 1/h sve moguce
nije ni spomenuo/laSkoro sigurno bonovi, pitaj pa vidi nacin placanja
Nije ni
nije ni spomenuo/la
Jedino sto na wappu pise poslovni racunNije ni
nije ni spomenuo/la
Imas o njoj pisano vec, samo zaljepi link u trazilicuBio netko?![]()
Erotske masaže :)
Mlada i zgodna djevojka pruža opuštajuće masaže u svom ugodnom prostoru :) Zgodna sam, lijepog lica,22 godine,i nema…www.oglasnik.hr
Netko za preporučit između Marice i Sandre? A iza pušinga kod Sanele na masažu.Za Maricu znam ali za ovu Karlu,Sandru neznam. Ima li gdje njihov oglas ?
Iz prve ruke govoriš?Čvrsta trojka
Obe vrlo dobro puse. Sanda ima odlicnu sisu al je debela i nemre do jaja ili malo teze. Dok kod Marice ide deepthroat do jaja, mojih 16 cm bez problema, svrsavanje u grlo. Preporucam bar jednom probat taj osjecaj. Obe su prosle 50 godina sigurno tak da nemoj radi izgleda ici. Sandrine sise su vece i cvrste. Prostor kod obadvije je loš, al te marica bar ponudi sa tusiranjem prije i poslje i imas cistih rucnika. Marica kod supernove , sandra kod petrokova pusenje kod obe je 200kn. Ici iskljucivo ti izgled nije bitan , ni godine.Netko za preporučit između Marice i Sandre? A iza pušinga kod Sanele na masažu.
Šta dobivaš kod Sandre? Samo oral ili i masažu,keks?
200 pušenje 300 klasikaMislim da je klasika 400 nazovi i pitaj...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|