Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže 600/30min 900/1hLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Je bio tko?
Ima , ali nista vrhunski. Marica dubrava , karla interspar branimirova , sandra branimirova.... ima jos jedna ne mohgu se sjetit imena, isto dubrava. Ak pare nisu problem radije potegni malo dalje.Ima li čega u istočnom djelu grada?
Daj mi reci, što te je privuklo na taj oglas, ne pišu godine, ne piše visina, težina, sise, u stvari ništa ne piše, a slika je 99,9% lažna???? WTFSorry ekipa ako je bilo već. Po broju tražio i nisam našao.
Da li je bio netko
Lokacija kod Arene, bosanka, mislim da jesu njezine slike. Rodila pa se malo vide tragovi ali ne strašno. Ugl. zgodna cura, manje sise, dupe lijepo, tetovaža, higijena mi se činila u redu, u faci meni jebozovna.Jel bio tko kod ove....ne mogu naći nijednu recenziju
Samo za tebe
Dođi i opusti se u klimatiziranom prostoru u ove paklene dane. Diskrecija, zabava garantirana. :) 31/ 168/ 57/ 2-3 (…www.oglasnik.hr
TreJel bio ko vidjet ove nove sise…
Jel se popravila sa ponašanjem,ili je jos uvijek bahata i puna sebe…
Kim
Ovo sam ja 👆163/70/rađena4/33, 💰atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Dogovori uvijek pozivom ili pozivom na…www.oglasnik.hr
Slažem se, trbuh visi al to nebi bio toliki problem da nije bahata, požuruje, higijena upitna jer se samo obukla nakon mene u tajice u kojima me dočekala. Nisam mogao svršit zbog lošeg kompletnog dojma, rekao da me dovrši oralno pa sam i tako jedva uspio jer se pomagala rukom. Nebi ponovio ni da me pozove besplatno.Fulala je operaciju, trebala je ici na liposukciju, iako i dzabe to, predebela je opet. Po ponasanju mi je bila OK, nije bila bahata, ali da je pokazivala zanimanje za sex, ne. Najbolje se vidi na oralu jel joj se da ili ne da, a ona lose pusi.
Slažem se s tobom u potpunosti…Tre
Slažem se, trbuh visi al to nebi bio toliki problem da nije bahata, požuruje, higijena upitna jer se samo obukla nakon mene u tajice u kojima me dočekala. Nisam mogao svršit zbog lošeg kompletnog dojma, rekao da me dovrši oralno pa sam i tako jedva uspio jer se pomagala rukom. Nebi ponovio ni da me pozove besplatno.
Njen izbor...nitko joj nije uperio pištolj u glavu i natjerao je...nesretnim spletom okolnosti se počele kurvati...išla je linijom manjeg otpora i lakšom, bržom i većom zaradom.
Da su barem imalo pametne i otvore paušalne obrte i kao djelatnost osobne usluge (kao frizer, maser...itd)...da si mogu doprinose plaćati i imati makar nekakvu penziju...ovako kada ostare, neće biti prihoda..
Za Maricu znam ali za ovu Karlu,Sandru neznam. Ima li gdje njihov oglas ?Ima , ali nista vrhunski. Marica dubrava , karla interspar branimirova , sandra branimirova.... ima jos jedna ne mohgu se sjetit imena, isto dubrava. Ak pare nisu problem radije potegni malo dalje.
O karli nedavno bila rasprqva ja bio jednom žali bože , sandra ima super cicu i jedan od boljih orala ali ima godina...Za Maricu znam ali za ovu Karlu,Sandru neznam. Ima li gdje njihov oglas ?
Jesi se uspio dog?Kaže 600/30min 900/1h
Nisam bio, javim ako budem kroz koji dan.
Gdje je ova br2, koji kvartIzvoli
1.
2.Slatka tajna
Opusti se nakon radnog vremena u mom prostoru.❤ 28/ 167/ 60/ 3. Što vidiš ovdje,vidjet ćeš i kad dođeš. Kontakt…www.oglasnik.hr
Moje slike, moj prostor
175/65/4/41 za ozbiljnog i diskretnog🤔Parking🙂Na anonimne br. ne odgovaram. Na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|