Šta dobivaš kod Sandre? Samo oral ili i masažu,keks?O karli nedavno bila rasprqva ja bio jednom žali bože , sandra ima super cicu i jedan od boljih orala ali ima godina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta dobivaš kod Sandre? Samo oral ili i masažu,keks?O karli nedavno bila rasprqva ja bio jednom žali bože , sandra ima super cicu i jedan od boljih orala ali ima godina...
Slatka tajna super izgleda. Si bio kod nje,šta nudi?Izvoli
1.
2.Slatka tajna
Opusti se nakon radnog vremena u mom prostoru.❤ 28/ 167/ 60/ 3. Što vidiš ovdje,vidjet ćeš i kad dođeš. Kontakt…www.oglasnik.hr
Moje slike, moj prostor
175/65/4/41 za ozbiljnog i diskretnog🤔Parking🙂Na anonimne br. ne odgovaram. Na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
Skoro sigurno bonovi, pitaj pa vidi nacin placanjaAnamarija
Mlada atraktivna Anamarija, željna tvoga društva čeka da joj se javiš. na whats up broj - 0976671570www.oglasnik.hr
Jel bio tko, zvuci predobro da bi bilo istinito...
Kaze 800 kn 1/h sve moguce
nije ni spomenuo/laSkoro sigurno bonovi, pitaj pa vidi nacin placanja
Nije ni
nije ni spomenuo/la
Jedino sto na wappu pise poslovni racunNije ni
nije ni spomenuo/la
Imas o njoj pisano vec, samo zaljepi link u trazilicuBio netko?Erotske masaže :)
Mlada i zgodna djevojka pruža opuštajuće masaže u svom ugodnom prostoru :) Zgodna sam, lijepog lica,22 godine,i nema…www.oglasnik.hr
Netko za preporučit između Marice i Sandre? A iza pušinga kod Sanele na masažu.Za Maricu znam ali za ovu Karlu,Sandru neznam. Ima li gdje njihov oglas ?
Iz prve ruke govoriš?Čvrsta trojka
Obe vrlo dobro puse. Sanda ima odlicnu sisu al je debela i nemre do jaja ili malo teze. Dok kod Marice ide deepthroat do jaja, mojih 16 cm bez problema, svrsavanje u grlo. Preporucam bar jednom probat taj osjecaj. Obe su prosle 50 godina sigurno tak da nemoj radi izgleda ici. Sandrine sise su vece i cvrste. Prostor kod obadvije je loš, al te marica bar ponudi sa tusiranjem prije i poslje i imas cistih rucnika. Marica kod supernove , sandra kod petrokova pusenje kod obe je 200kn. Ici iskljucivo ti izgled nije bitan , ni godine.Netko za preporučit između Marice i Sandre? A iza pušinga kod Sanele na masažu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|