Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
25 imam al nezz ekipa je pisala već u recenzijama da voli dosta filozofirat pa zato mislim da bi mogla radit problemene vjerujem da bi ijedna bacila nekog van iz stana, jedino ak bas nemas onak 17 godina
Nazovi pa pitaj. Ako kaze ne, onda dobro za znati.25 imam al nezz ekipa je pisala već u recenzijama da voli dosta filozofirat pa zato mislim da bi mogla radit probleme
Ja sam bio jednom kod nje i pustila me. Nazovi s drugog broja i dogovori se. Pa nece te trazit dokumente da joj pokazujes25 imam al nezz ekipa je pisala već u recenzijama da voli dosta filozofirat pa zato mislim da bi mogla radit probleme
A dobro i to šta kažeš al opet ima ih svakakvih pa radije pitam nek da potrošim sat vremena za vožnju do zg pa onda ona odjebeJa sam bio jednom kod nje i pustila me. Nazovi s drugog broja i dogovori se. Pa nece te trazit dokumente da joj pokazujes
Nives 0923872296Putujem uskoro za ZG pa vas molim preporuku neke koja radi dobar deepthroat (stvarno da uđe u grlo, ne da se davi na početku grla) i rimming, po mogućnosti i gutanje. Može mlađa, starija, godine nisu toliko bitne. Važnije je koliko je vješta i rasturljiva. Da nije neki gadni odron, ono da ima ok zube, nema veliki trbuh i da ne izgleda u licu puno lošije od Ursule von der LeyenPola sata do 500-600 kn
Kakva je Marica izgledom? Kužim da ima šezdesetak godina, ali izgleda li dobro za svoje godine? Zubi? Nije baba?
Ne izgleda dobro, ali dobro pušu i jebeno je komplicirana sa navođenjem . Hodaj tu idi tu stani tuPutujem uskoro za ZG pa vas molim preporuku neke koja radi dobar deepthroat (stvarno da uđe u grlo, ne da se davi na početku grla) i rimming, po mogućnosti i gutanje. Može mlađa, starija, godine nisu toliko bitne. Važnije je koliko je vješta i rasturljiva. Da nije neki gadni odron, ono da ima ok zube, nema veliki trbuh i da ne izgleda u licu puno lošije od Ursule von der LeyenPola sata do 500-600 kn
Kakva je Marica izgledom? Kužim da ima šezdesetak godina, ali izgleda li dobro za svoje godine? Zubi? Nije baba?
Ima li netko da zna dali ima sta na podrucju Dubrave?Za Maricu znam ali za ovu Karlu,Sandru neznam. Ima li gdje njihov oglas ?
Hvala,mislio san nesto novo kod njih sam bio,svejedno puno hvala![]()
A jel se uopce oglasava negde?OK je, prijazna, drzi se dogovora, cisto, uredno.....
Greška seksa je bilo ali ne sa svakom curom, čak dogovorio privatno seks sa curom srpkinjom koja je živila trokutuI ja mislim da nema tamo seksa,takve su bile isto i kod Pointa prije par godina,njih dvije tri u stanu,pa biras koju hoces,samo masaza,pa doplatis ak hoces da skine grudnjak,pa doplata za ovo pa doplata za ono al seksa nije bilo
koliko vidim u PO ovo jedobar kandidatEkipa ima sto pametno lokacija nova galerija -Antunović
Brutalno izgleda, samo je pitanje kakva je usluga i sto sve dopustakoliko vidim u PO ovo jedobar kandidat
![]()
Neodoljiva 39
Seksi Milf, neodoljiva 39 godina, grudi čvrsta četvorka - taman za igranje 😂, neodoljive guze 😁 164/53/4 Visoke pete ,…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|