Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo pod oglasom "LAVICA" dobro poznata Leona ili to neka druga?nemogu kopirati oglas tu....
Kaj ona ima 24 god?Je, leona je
kako doći do marice iz dubrave,jel bio tkoIma li netko da zna dali ima sta na podrucju Dubrave?
Netko se vec koristio njezinim slikama, pa su ovdje upozorili na to. Ne znam da li je na ovom oglasu taj njezin pravi broj.Pa zato i pitam jel to njezin oglas,bas zbog navedenih godina...te slike su bile jos na počecima valjda....i izgleda da ona ima dva oglasa
Sta je tu tocno toliko dobro?Ove slike su pre dobre da bi bile istinite, jel?
Ako su prave, jel radi ona I više od masaže ako netko zna?
Ana 24g
Želiš opuštanje kako zaslužuješ onda si na pravom mjestu Prave slike,prava maserka,prave godine Velike grudi,velika…www.oglasnik.hr
Kako je dobraaaaa auuu topcinaLavica
24 god., Fotke moje 100% i uvijek 100% spremna za zabavu i (ili) užitak i opuštanje. Isključivo za situirano, kulturno…www.oglasnik.hr
Procitao sam od nekoga vec koji je prokomentirao da je propala, no medutim ovdje tu, jedan lik je bio nedavno, i nije napomenuo da izgleda lose. Ljudi, ak je zenska u oronulom stanju, dajte barem budite iskreni oko toga.Dragi forumaši, nadam se da ste spremni za istinu o Lavici/Leoni...nisam bio kod nje jedno 4 godine i nabrusio se ja ko životinja, nakon nevjerojatne jebade oko dogovora...doživio sam negativan šok, propala skroz...zubi, gornje petice nestale (vidljive rupe, nije ko mirela bez zubala gornjeg), lijeva sisa prazna, desna silikon, noge u ljubičastim podljevima kap da ju je netko gumenim mecima gađao, nebi se čudio da je na nekim opijatima...propala skroz, platio sat vremena otišao nakon 45 min.
Jedino pozitivno što squirta ko životinja i seksualna želja je žeđu najboljima, ujedno i oral je više nego dobar, ali me više neće vidjeti...
Hvalite ih svi za oral a obje nemaju zube zato su vam i dobreDragi forumaši, nadam se da ste spremni za istinu o Lavici/Leoni...nisam bio kod nje jedno 4 godine i nabrusio se ja ko životinja, nakon nevjerojatne jebade oko dogovora...doživio sam negativan šok, propala skroz...zubi, gornje petice nestale (vidljive rupe, nije ko mirela bez zubala gornjeg), lijeva sisa prazna, desna silikon, noge u ljubičastim podljevima kap da ju je netko gumenim mecima gađao, nebi se čudio da je na nekim opijatima...propala skroz, platio sat vremena otišao nakon 45 min.
Jedino pozitivno što squirta ko životinja i seksualna želja je žeđu najboljima, ujedno i oral je više nego dobar, ali me više neće vidjeti...
Svaka cast sto se razumijes u zube, pa guraj jadnicama u petice dvojke sjekutice kako ti god paše ako uzivas u tome, dovoljno si rekaoVidim da si stomatolog majstore...ja nisam rekao da Leoni fale jedinice i dvojke, već petice...ali slijedom tvog komentara mogu zaključiti da ni ti ne znaš baš što je sjekutić, što kutnjak i što je očnjak, pa bi vidio napisanu razliku između mirele i leone.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|