ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz novi san na forumu vidim bio si kod Silvije neki pisu 800kn i budeS kolko hoces dali je istina ako imas saznanja tnx
Napisao sam kada sam bio, tako da cijenu i opseg usluge moraš zvati pitati i možda otići i provjeriti. Vidim da ima opet oglas.
Baš me zanima kava je Silvija danas.
I Crna pantera je nekad pod obvezno primala u šupak, a danas se nećka....Mijenja se vrijeme pa tako i usluge i cijene.

Cura ti je iz Bg i nije nekaj posebno( a i ima sise jednu 1 a drugu 2 a to bogami dugo nisam videl) i za kurac je iskreno,bez veze...Udarac u prazno🥴

Da imam neki broj dao bih.Ja sam prije jedno godinu dana naisa na 2-3 iz doma sto tako rade.Proba sam par puta jednu od ovih ostalih nisam dosa do broja.A i reka sam pred par dana u nekom postu da vidim da kupe tako cure ispred doma pa vrate za 30-tak minuta
Može kakav info više u PM? Gdje, kad?

To je Lorena. Mala je jako zgodna, dobro tijelo a u faci je prelijepa. Nema seksa i orala, bar ne za većinu ali dobro drka i body nije loš. Posebno mi je dobro kad ga stavi među sise. Mislim da je pola sata 400. Ako ti je dovoljan ručni završetak svakako trebaš otići

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh