Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koju misliš iz Selske?Koja je po vama zgodnija u licu, Tina siget ili ona punija iz Selske kaj ima dijete ili ona kod autobusnog kolodvora mlada cura 24 godine, malih sisa?
Ne znam kak se zove, punija curaNa koju misliš iz Selske?
Precjenila sehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/jeni-oglas-4864141 jel bio tko?
Kanim ići, ali mi se čini nekako skupa... Rekla na wap da je 1200 1h, 800 30min i 15min 600 hrvatskih novaca pa ako neko zna nešto više cijenio bih input
Previse, 500 uvrh glave.koji kvart?Precjenila se
Kaže Draškovićeva ulicaPrevise, 500 uvrh glave.koji kvart?
Mislim slažem se u globalu ali ako su slike njezine i ima stvarno takvu sisu rado ću otići xDPrecjenila se
ima jos tko taj email? oglasa nema viseNisu nikakvi bonovi u pitanju, niti je prevara. Sve što je napisala istina je. Odgovori na mail, i ako procijeni da nisi problematičan pošalje broj moba. Normalna, komunikativna žena, simpatična i otvorena, plava sitnije građe, ali sportski utreniran tip, šteta je da nema svoj prostor. Cijenom malo iznad PO ali ispod EGE.
Ni u ludilu!!! Imas recenzije o njojAko zelis samo drkicu onda se javi ovoj
Mlada & sexi maserka
Nazovite ukoliko ste zainteresirani za opuštajuću erotsku masažu tijela SEX isklj! VIBER/TELEGRAMwww.oglasnik.hr
Slobodno joj se javi na viber za dogovor
30 minuta je 300kn
45 minuta 400 kn
evo ti i par slika od nje:
Nehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-i-ljepa-24g-oglas-4711833... Koja je ovo? Jesu njene slike?
Neznam jel Marija ali napisala da traži 1000..Čini mi se puno za na neviđeno..Dali je netko bio kod ove sta nudi pusenje u autu???
*Pitam jer se bojim da to nije ona bahata Marija P sa Dubrave.
I za sex je puno a ne za pusenjeNeznam jel Marija ali napisala da traži 1000..Čini mi se puno za na neviđeno..
Slažem se skroz...ako netko ima za preporuku koja isto tako u autu, bio bih zahvalan ako pošalje kontakt u inbox..naravno ne za 1000I za sex je puno a ne za pusenje
Imas one 2-3 studentice sto traze da ih se pokupi kod studentskog doma Radic pa u autu rade e sad dal samo oral ili jos nesto nez.Ova kod koje sam ja isa je radila oral ali sa gumicom pa bi onda rade uzea komplet za 500Slažem se skroz...ako netko ima za preporuku koja isto tako u autu, bio bih zahvalan ako pošalje kontakt u inbox..naravno ne za 1000
A koje su to studentice?Imas one 2-3 studentice sto traze da ih se pokupi kod studentskog doma Radic pa u autu rade e sad dal samo oral ili jos nesto nez.Ova kod koje sam ja isa je radila oral ali sa gumicom pa bi onda rade uzea komplet za 500
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|