Makar šta hahahahah.... Duga je to pričaNi vrag da cekas onu pravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makar šta hahahahah.... Duga je to pričaNi vrag da cekas onu pravu
Sise su joj dobre i dobro stoje.Po meni skroz ok. Super ženska po svemu
Pozz novi san na forumu vidim bio si kod Silvije neki pisu 800kn i budeS kolko hoces dali je istina ako imas saznanja tnxBio kod nje u stanu iznad Vivas Bara na Krugama. Super smještaj, čist veliki krevet, piće u dnevnom boravku....priča srpski.....ljubi se tko voli....
Nema 40, bliže 50, ali vitka - mršava, liže šupak bez da tražiš....svršavaš direktno u grlo....ja sam tražio i pristala je gutati....Naravno pušenje bez a sex sa kondomom....
Anal je nekad radila, ali kad sam bio prije korone kod nje, nije dala a činilo mi se da joj je šupak bio razvaljen.....tada mi je uzela 400 za pola sata....
kakvo je sada stanje treba probati....
ta kučka je slučaj za psihijatrijuTo je ana cajkerica, ubije te srpskom muzikom.
Ide oral ili odnos? Za doplatu?Al sad ozbiljno
Odi kod Ane
![]()
Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Nazovi ju, bude ti se javila
Cura je mlada, ima divan lijep glas
Pristojna je i kulturna
200kn ti je masaza sa drkicom
Lokacija je Miramarska
Koja je to…moze linkPozz novi san na forumu vidim bio si kod Silvije neki pisu 800kn i budeS kolko hoces dali je istina ako imas saznanja tnx
Oral za 400Ide oral ili odnos? Za doplatu?
Traži bonDali je netko bio kod ove sta nudi pusenje u autu???
*Pitam jer se bojim da to nije ona bahata Marija P sa Dubrave.
Oral za 400
Alo ekipica!Jel se zna kaj o doticnoj dami?Ako ste pisali nisam videl pa bi me zanimalo kaj se zna o tom pitanju...Tnx
![]()
Sexy Mia 25
Sexy MIA Mlada plavuša 25 godina željna ljepog i ugodnog druženja sa Finim Kulturnim Muškarcem u svom diskretnom…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|