doug_heffernan
Well-known member
Obožavam takve detaljne recenzije...Danas sam posevio sindi,najjaci sex ikada. 10/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obožavam takve detaljne recenzije...Danas sam posevio sindi,najjaci sex ikada. 10/10
A kako bi i napisao recenziju kad je to izmislioObožavam takve detaljne recenzije...
Kaj ne vidiš da ga zafrkavam...? ;-)A kako bi i napisao recenziju kad je to izmislio
U kojoj zgradi je mazna curka na remizi ili ulica da znam dali vrijedi oticiKod mazne curke bio ali nije bila kako si opisao. Vjerojatno neka druga bila 45-50 g. Istrošena ali radi vrhunski. Oral s finisom u usta i onda sam je još i jednom s guza. Sve za 300. Poslije sjeli popričali zapalili cigaretu...i odoh. Nije ljepotica ali odradi.
Jel joj oglas bio uzmi mene?bio jućer na krugama kod one male many iz plavog oglasnika dogovor putem whats appa 0992091346 došao kod nje kad to ona mala iz bosne prištava šta se i prije oglašavala na plavom
uglavnom mala se udebljala i to jako pušenje jako loše pa ima problem dok stavi kondom legne i možeš ju nabijati kako hoćeš ne buni se ništa jedini plus svršavanje u usta i to je to 500 pola sata neću ponoviti sigurno
Reci to zgrada iznad vivas bara ako može reci koji kat jer u istom rade jos dvije tnx 500knpola h previšebio jućer na krugama kod one male many iz plavog oglasnika dogovor putem whats appa 0992091346 došao kod nje kad to ona mala iz bosne prištava šta se i prije oglašavala na plavom
uglavnom mala se udebljala i to jako pušenje jako loše pa ima problem dok stavi kondom legne i možeš ju nabijati kako hoćeš ne buni se ništa jedini plus svršavanje u usta i to je to 500 pola sata neću ponoviti sigurno
Moze li se dogovorit s njom opcenito za neke dodatne usluge? I znas li mozda za zavrsnicu dozvoljava li u usta ili u nju?Prostor tresnjevka, blizu ciboninog tornja. Milfica od nekih 45 - 50 godina. Plava, u faci nije bogzna sto, ali je tijelo lijepo i njegovano kao u klinke od 19. Manje sise i opcenito je zena sitnija. Docek u samostojecim, suknji i stiklama u celikom lijepom apartmanu. Pristupacna, da se ljubiti, a i lizati, radi i 69. Puši bez kurtona. Karanje jako dobro, ona bila na meni i misionarka, uziva u seksu. Nakon akcije malo popricali, zajebavali se. Šteta 400 kuna pola ure. Ako ste zeljni razuzdane sredovjecne gospođe iz susjedstva, ovo je definitivno to !Sara 44 g. !
Sara 44 g. . . Opusti se i uživaj sa nježnom plavušom sa slike. Otići češ zadovoljan i neće ti biti žao.www.oglasnik.hr
Moze li se dogovorit s njom opcenito za neke dodatne usluge? I znas li mozda za zavrsnicu dozvoljava li u usta ili u nju?
Da finale u usta ili po licu?Prostor tresnjevka, blizu ciboninog tornja. Milfica od nekih 45 - 50 godina. Plava, u faci nije bogzna sto, ali je tijelo lijepo i njegovano kao u klinke od 19. Manje sise i opcenito je zena sitnija. Docek u samostojecim, suknji i stiklama u celikom lijepom apartmanu. Pristupacna, da se ljubiti, a i lizati, radi i 69. Puši bez kurtona. Karanje jako dobro, ona bila na meni i misionarka, uziva u seksu. Nakon akcije malo popricali, zajebavali se. Šteta 400 kuna pola ure. Ako ste zeljni razuzdane sredovjecne gospođe iz susjedstva, ovo je definitivno to !Sara 44 g. !
Sara 44 g. . . Opusti se i uživaj sa nježnom plavušom sa slike. Otići češ zadovoljan i neće ti biti žao.www.oglasnik.hr
Nez meni je bilo 400 i za te pare je sasvim dobro, nisam imo osjecaj kao da me samo zeli odradit, bila je i spika i zajebancija i sve.Ja sam zvao Saru rekla mi 450kn pola h sat vremena 600kn da radi amo do18 h bila subota dali vrijedi za Sara tih pola sata tj odradi li bez da gleda na sat
Nisam pito, u kurton sam.Da finale u usta ili po licu?
Jel možda znas dali radi doggy i dal se može dogovoriti oral samoNez meni je bilo 400 i za te pare je sasvim dobro, nisam imo osjecaj kao da me samo zeli odradit, bila je i spika i zajebancija i sve.
budem ja otisak hvala na povratnim informacija maJel možda znas dali radi doggy i dal se može dogovoriti oral samo
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|