ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima koja oko arene provjerena bilo bi ok neki milf kategorija, ovaj tjedan sam tamo nisam mobilan pa tako da mogu pjesice proc u tom kvartu

Pozdrav vidio sam par recenzija na ovo ženu i odlučio sam da ću ići no ajde da još provjerim dal radi ona još i kolika je cijena i iskustva još možda neko ako ima
Daj odi i jebi više,jer će te volja proći i opet suhi kurac...isssuuussseeee

Pozdrav, dolazim u zagreb sljedeći tjedan… da li može neka preporuka za neku mladu lijepe grade i da je od akcije…. Pročitao sam svih 100+ stranica foruma ali ako može neka preporuka bio bi jako zahvalan!

Lanište, oko 50 godina, nesto na tragu dobro nam poznate crne pantere/nives/zgodne žene, crnka kao ona, no ipak mlohavijeg tijela dosta. Što se tice usluge, dosta losije od pantere. Za 300 kuna pusenje bez, ne smijes joj glavu nabijat, nema svrsavanja u usta, u pocetku dere kurac zubima, ali bude bolje kad je upozoris. U tih 300 kuna ukljucen je i seks ali nisam bas bio taj put raspolozen, nekako mi je to njeno pusenje bilo sterilno i bezveze. Sve u svemu ne bih ponovio.

Lanište, oko 50 godina, nesto na tragu dobro nam poznate crne pantere/nives/zgodne žene, crnka kao ona, no ipak mlohavijeg tijela dosta. Što se tice usluge, dosta losije od pantere. Za 300 kuna pusenje bez, ne smijes joj glavu nabijat, nema svrsavanja u usta, u pocetku dere kurac zubima, ali bude bolje kad je upozoris. U tih 300 kuna ukljucen je i seks ali nisam bas bio taj put raspolozen, nekako mi je to njeno pusenje bilo sterilno i bezveze. Sve u svemu ne bih ponovio.
Jel ovo ona frende na drugoj slici?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh