Pajdo ne dela ti link.Jel neko bio kod ove :
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-sexipilna-plavusa-oglas-4866925ps
mislim da je vec dugo na Plavom Oglasniku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pajdo ne dela ti link.Jel neko bio kod ove :
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-sexipilna-plavusa-oglas-4866925ps
mislim da je vec dugo na Plavom Oglasniku
Nju nebi preporučio ni najgorjem neprijateljuCudno kopirao sam link ali nesto nije u redu
Oglas je aktivan od 19.03.2022.
Oglas pregledan: 446 puta
Šifra oglasa: 4866925
Osnovni podaci
Vrsta: Partneri
Tip: Žene
Opširnije o oglasu
39 god., radi u svom i vašem prostoru ! ! Radi baš sve ! ! !
Puno ti hvala.. vec sam. bio skoro krenuo zvati.. u svakom slucaju odustajemNju nebi preporučio ni najgorjem neprijatelju
Prostor skučeno stare zgrade kad sam bio prije 2 godine taman nakon potresa bio sve sam strhavo oce mi žbuka past na glavu. Diskrecija upitna ona izađe na balkon ili prozor i dere se jesi me zvao u vezi oglasa? Bliže 50 nego 39. Plavuša je sto se tiče nje u stanu puši jednu za drugom kada udes obuzme te smrad cigareta poslje od nje se vraćaš vise zadimljen nego da si bio u kafiću nekom. Oral bez gumice ali tak tak. Može se svršit u usta to se sjećam. Majicu ne skida to joj zamjeram dolje obrijana. Bar je bila seks sa gumicom. Pol h 400 kn a sat msm da je 600,700 ne sjećam se točno . To je moje iskustvo a sad možda nekom bude bolje moje ocjene
Izgled 3/10
Oral 3/10
Prostor 1/10 neki škripavi krevet tada bio
Usluga 2/ 10 ovo ne skidanje majice joj dosta rusi prosjek
Sveukupna ocjena negdje 2.25 . Dal mi je zao 400 kn je. Bilo bi mi bolje da sam ih bacio u Savu nego trošio ovdje . Ali jbg bila subota 22 h navečer jedino se ona javila.
I sto se tiče dogovora navigara prvo kaže kod name kvatric javi se zoveš ne javi se zove nakon 10 min povratno i onda te nakon 5 min dovede do zgrade .
Gleda kako ćete se riješit sto prije e sad ja nisma siguran jel takva zato jer je bilo oko 22h pa joj poslje možda dolazio netko s kim je dogovorila duže ili je inače to Nezz. Mislimda za pol h 400 kn se može i bolje nać. Moje iskustvo s njom je jako loše . Cigarete su mi na početku ubile dosta dojam a i imao osjećaj ko da sam u zatvoru nemoj ovo nemoj ono samo se bojao oce li ko iskocit iz ormara i naguzit me .
kako to napravis.. mislim link u tom oblikuAtraktivna sexipilna plavuša ! ! !
39 god., radi u svom i vašem prostoru ! ! Radi baš sve ! ! !www.oglasnik.hr
Evo ti taj tvoj oglas
Koja je ta Lea,imas kakve slike ili oglas?Dali se je još kome javila danas Lea ( cura iz Sarajeva) navodno danas dolazi u ZG?
Pa predstavlja se kao Lea, nemam oglas, Radi u Utrinama ili na Vrbanima ( blizu Pointa) Kaže da radi sa stalnim klientima pa samo ponekad objavi oglas. Plava 160/50/3Koja je ta Lea,imas kakve slike ili oglas?
To nisu njezine slike...Zgodna cura
Zgodna cura, sitnije građe, 168/50/3, 24 godine, za galantnu gospodu. Moj prostor! Diskrecija 100%.www.oglasnik.hr
Ne to su faik slike, samo je oglas njezin.To nisu njezine slike...
Gleč vako sinek da ti povedam nekaj slike jesu fake osim ak nije žena od onog nogometaša Filipa Đorđevića koji je bivši igrač Crvene Zvezde Ako mu je žena onda ima 32 godine, pa je i oglas fake, a i mislim da ta manekenka ima malo veće cice.Ne to su faik slike, samo je oglas njezin.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|