Ne pisite tu lazi ili ste slijepi kraj zdravih ocijuTeta izgleda top ....a sex je jos bolji ,sve pohvale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pisite tu lazi ili ste slijepi kraj zdravih ocijuTeta izgleda top ....a sex je jos bolji ,sve pohvale
Tnx, znaci ima, ali ne znas unaprijed jer taj tag “independent” nis ne znaci.Ima independent cura. Evo Manu i Katty
Milfa Irina mislim da je independent. Sta pise na profilu independent nista ne znaciTnx, znaci ima, ali ne znas unaprijed jer taj tag “independent” nis ne znaci.
Jel se znaju neke independent slavenke?
Ima independent cura. Evo Manu i Katty
tnx!Milfa Irina mislim da je independent. Sta pise na profilu independent nista ne znaci
Dali joj se moze svrsiti po licu u usta?Zaboravio napisati recenziju za ovu:
Slatki bombončić! u Split
Lijepa, neodoljiva, šarmantna, mlada djevojka 24 godine poziva situiranu gospodu kod sebe u lijep i ugodan prostor da…www.oglasnik.hr
Izgleda da je promijenila broj, vjerojatno joj je trenutni ovaj sa Plavog Oglasnika.
Uglavnom, bolje izgleda na slikama nego uzivo, cura je iz Ukrajine. Mislim da su joj 25 godine prave. Ima zenskog pimpa, s njom se razgovara na mobitelu za lokaciju. Cijena je 100 za 30 minuta, 150 za 60 minuta. Ja sam joj rekao da ako ce biti dobro, produzim na sat vremena, i tako je na kraju i bilo.
Trudi se cura, ali ne znam, cim ima pimpa, ne radi svojom voljom i ne trudi se. Ljubi se nesto sitno, oral je onako, ispod prosjeka. Jahanje joj nije najbolje, trebala bi do kraja uci, ona je onako u zraku, do pol kurca. Valjda tako jase da ti sto vise stisne glavic da prije svrsis. U doggyu je dobra, da se dobro izjebat, ali po tome, koja nije? To im je najlaksa poza za raditi haha.
Ovo ostalog sto se tice, korektna je, nije zanovijetala za nista, bas od nekakvog razgovora ne ocekujte cudo. Cak prica nas jezik OK, da se sporazumjeti. Ima boljih od nje, ima i losijih. Ne znam bas da li bih ponovio.
Nije dala da joj svrsim u usta.Dali joj se moze svrsiti po licu u usta?
Nije dala da joj svrsim u usta.Dali joj se moze svrsiti po licu u usta?
Za "triput manju lovu od Tete Maje" možeš dobit samo Rasemu iz Ljubavi na seluTa Maja je prošlo svršeno vrijeme .
Jebu se provjerene cure za 3x manje love . Jel se sjećate Morane ? Tee s Borovja ? Maje (City centar one) ? Maja izgleda brutalno , napravila je cice 5 , smršavila , a guzica ostala ista .
Ma vidi mudrijasa . Jako si mi pametan . Jel imaš ti nešto konkretno za napisat ili samo lamentirat oko ovih starih picica ?Ta Maja je prošlo svršeno vrijeme .
Jebu se provjerene cure za 3x manje love . Jel se sjećate Morane ? Tee s Borovja ? Maje (City centar one) ? Maja izgleda brutalno , napravila je cice 5 , smršavila , a guzica ostala ista .
Ja bio i usluga za 5.Ekipa, moze li mi netko reci koliko ima godina i kakva je Teta Maja u licu? Jel lijepa ? Moze i u inbox... hvala
Da li su to ocjene od 1-5 ili od 1-10. Malo izgleda kao da ocjenjuješ do 5, a u jednom trenutku do 10. Kaži nam nešto više o navedenoj.Ja bio i usluga za 5.
Higijena 5,oral 10,sex užitak za oboje 5.
Ta Maja je prošlo svršeno vrijeme .
Tko je ta teta Maja imas link?Za "triput manju lovu od Tete Maje" možeš dobit samo Rasemu iz Ljubavi na selu
Tko je ta teta Maja imas link?Za "triput manju lovu od Tete Maje" možeš dobit samo Rasemu iz Ljubavi na selu
I mene zanima... Ako je city one, taman mi blizu..Tko je ta teta Maja imas link?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|