Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djevojke i žene koje imaju stalne kljente imaju posla,a ostale koje imaju visoke cjene a kvaliteta nula kako koja.zar je do toga došlo da je potrebno toliko reklame?
Maja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporukaEkipa, moze li mi netko reci koliko ima godina i kakva je Teta Maja u licu? Jel lijepa ? Moze i u inbox... hvala
Maja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporukaEkipa, moze li mi netko reci koliko ima godina i kakva je Teta Maja u licu? Jel lijepa ? Moze i u inbox... hvala
Jesi ozb bio kod nje? Kakva je higijena i koji je kontakt? Moze slobodno u inboxbio i ja kod nje al ne za 80€ nego za 180..da nisi mozda zaboravio stavit jedinicu?
Kako se može doći do Maje?Maja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporuka
Ta Maja je prošlo svršeno vrijeme .tetamaja1111@gmail.com
Tamo če ti poslati uvijete druženja i broj
Kako se može doći do njih?Ta Maja je prošlo svršeno vrijeme .
Jebu se provjerene cure za 3x manje love . Jel se sjećate Morane ? Tee s Borovja ? Maje (City centar one) ? Maja izgleda brutalno , napravila je cice 5 , smršavila , a guzica ostala ista .
Morana ništa specijalno izgledom ali usluga vrhuska. Cijedila do kraja i gutalaTa Maja je prošlo svršeno vrijeme .
Jebu se provjerene cure za 3x manje love . Jel se sjećate Morane ? Tee s Borovja ? Maje (City centar one) ? Maja izgleda brutalno , napravila je cice 5 , smršavila , a guzica ostala ista .
Morana nije u faci , ali tijelo i prdeskara su top . Aktivna !Morana ništa specijalno izgledom ali usluga vrhuska. Cijedila do kraja i gutala
Ima independent cura. Evo Manu i KattyPozdrav, jel zna netko je shema sa EGE?
Jucer isao prvi puta, na neku “independent” malu koja mi je po slikama 10/10. Preko poruka kazem da ako nece biti ta cura da cu se pokupiti, da ne trose vrijeme ni meni ni sebi - i naravno da nije bila ta cura. Ta druga mi kaze da ju je manager poslao, i one se ne dop s klijentima uopce.
Jel ima tamo pravih independent, da bas znas da se dop s tom curom i da ce te ta cekati?
Ne pisite tu lazi ili ste slijepi kraj zdravih ocijuTeta izgleda top ....a sex je jos bolji ,sve pohvale
Ne pisite tu lazi ili ste slijepi kraj zdravih ocijuTeta izgleda top ....a sex je jos bolji ,sve pohvale
Tnx, znaci ima, ali ne znas unaprijed jer taj tag “independent” nis ne znaci.Ima independent cura. Evo Manu i Katty
Milfa Irina mislim da je independent. Sta pise na profilu independent nista ne znaciTnx, znaci ima, ali ne znas unaprijed jer taj tag “independent” nis ne znaci.
Jel se znaju neke independent slavenke?
Ima independent cura. Evo Manu i Katty
tnx!Milfa Irina mislim da je independent. Sta pise na profilu independent nista ne znaci
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|