ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imo ko kakvu preporuku za danas u zagrebu inace nisam iz zagreba pa neznam tu nist
Ove su ti provjerene:

Bila je i jedna Katy, ali sad joj ne vidim profil. Možda naletiš na nju, ona je cimerica od Manu. Sretno i napiši recenziju ;)

A I oglas je fake Ako je whatsapp. Samo je od slatke tajne whatsapp legitiman kad govorimo o domacim curama.
Točno je to. Čak su sad i počele sa forama da se jave na telefon, kažu lokaciju, a kad dođeš na lokaciju traže te da platiš bon na pumpi. Meni se to dogodilo prije dva tjedna, a glas joj je bio jebozovan do jaja. Nudila, sve i svašta, a kad dođeš na lokaciju ćorak. Isti dan otišao Kolumbijki da me utješi i sve dogovorio preko Watsuppa.

Kod Manu ne mozes pogrijesiti.
Chirau nisam posjetio. Jos su dobre Mia/Laura i Tania koje su trenutno u ZG

Pozz rijec je o slatkoj tajni (manny) vidio sam da ovdje par ljudi pise da je puna spb.... jel netko zna s sigurnoscu jer pred godinu sam bio kod nje i definitivno mi je najbolja bila od svih na po nema joj zamjene pa bio bi zahvalan ako netko zna vise....

Ma odi kod nje i izivaj ako ti je dobra...
Ja nisam vec dosta dugo bio kod nje i bas bi morao otici...
Cura nije neka ljepotica ali je fer i korektna ne gleda da svrsis i da te izbaci van iz stana

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh