koji je tvoj problemBaš čitam i ne vjerujem koliko naivnih ljudi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji je tvoj problemBaš čitam i ne vjerujem koliko naivnih ljudi...
ja ga nemam al očito da ti imas sam sa sobom kretenčinoA koji je tvoj problem Ryan_Monkey?
Nemaš ti ničiji broj, samo spamaš ovdje...koji je tvoj problem
To i mene zanimaZg uživo i online
Hej hej zovem se Ivana i trenutno se nalazim u Zagrebu na Črnomercu ali mi nije problem otić do vašeg prostora.Ako…www.oglasnik.hr
Jel ovo nesto novo ili postoje recenzije mozda?
Nemaš ti ničiji broj, samo spamaš ovdje...koji je tvoj problem
Radi li subotom.i gdje joj je sad prostorSilvija milf je odlicna ali exstra skupa 120 eur sat ne vrijedi te pare
Ima netko brojSex dijeta - Seks - Ljubavni oglasnik
Nezasitna, buckasta i vrckasta sa visokim libidom i 24-satnom poplavom među nogama. Treba mi jednako nezasitan muškaraljubavni-oglasnik.net
Bio netko?
ISex dijeta - Seks - Ljubavni oglasnik
Nezasitna, buckasta i vrckasta sa visokim libidom i 24-satnom poplavom među nogama. Treba mi jednako nezasitan muškaraljubavni-oglasnik.net
Bio netko?
Imam kakve brojeve moje i u inboxJos da si od svake stavio link ne bi bilo lose.
Moze link ili broj od Sandre PetrokovEvo ekipa da podijelim moje iskustvo u ovom hobiju.
Baba sa cvikama— uzas,uzas i uzas.
Mirela erotik—meni je bilo ok,pusila ga je brutalno,mozes jebat kako zelis i svrsavanje u usta.
Ponovio bih.
Crna pantera—ok,komunikativna,ok pusenje,lize paksu,jebanje poza kako zelis,dok sam ju guzio gurnuo sam joj prste u supak i pasalo joj je.
Po meni pre mrsava.
Nebi ponovio.
Ruza ljns—Pusenje koma.Jebao je na onom njenom stolu i svrsio po sisama.
Fora je gledati zenu koju si vidio na tv-u kako ti lize kurac i jaja ali sve u svemu lose.
Nebi ponovio.
Udana dama— izgled jos nekak ali pusenje s kabanicom.Jebao ju u tri poze,krenuo polizati sisu i neda…izgleda da se cuva za muza
Nebi ponovio.
Ana Rudes—ok curka.Pusi vrhunski!!
Seks je bio takoder odlican.Tri puta me pospricala.Jebes kako hoces i svrsis di hoces.
Ponovio bi.
Sandra Petrokov—stara baba,prica ko navijena,korektna.Jako dobro mi je pusila.Svrsavanje di hoces,moze i bez kondoma ali nisam htio.Istresao joj se u usta.
Nebi ponovio.
Dama 45 ili tak nes u neboderu—
Plavusa pijana ko majka.Molila me da ju jebem bez kondoma.
Nebi ponovio.
Imaš tu cijelu remu posvecenu Sandri... ništa posebno, stara kurba, namazana po licu ko klaun.. ali o ukusima se ne raspravlja, i svaka roba ima svog kupcaMoze link ili broj od Sandre Petrokov
E ta je prava..Ajme meni, majko mila. U ovoj državi što prije treba biti legalizirana prostitucija kako bi Državni inspektorat ovakve izbacio iz opticaja.
može kontakt od silvije milf?
I kazes da imas cca 40 godina. Ja rekao 35 pa bio premlad. Poslije vise nisam zvao.Zovi za dogovor, nikakav mail kako pise u oglasuSilvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
I kazes da imas cca 40 godina. Ja rekao 35 pa bio premlad. Poslije vise nisam zvao.Zovi za dogovor, nikakav mail kako pise u oglasuSilvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
To i mene zanima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|