blackboy46
Member
Pozdrav ekipa, jel neko “prašio” Loru Blond u zadnje vrijeme, kakva je. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tadenafil bas ali je tadalafil.koju marku tadenafila ima?
DaIsplatili se posjetit Slatku tajnu??Da ili ne??
Jedino pegym (penis gym, tj. tehnike istezanja rukom) pomaže, ali treba vježbati mjesecima:Znam da sam vec pitao,ali u slucaju da netko nije vidio,dali je netko probo Titan gel i kakav je,kakva su iskustva i recenzije? Dali stvarno povećava kurac?
Gledo sam na forumu i ne pise nista...
Ja ga ozbiljno sebi planiram kupit
Moze na privatIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
nema potrebe, prijavite policiji, shvatiti će vas ozbiljno , zatražiti će logove spajanja od vlasnika ovog saita i naći će ga bez problema. ukoliko koristi vpn , ovisno koji, i tada ga mogu naći samo što će u tom slučaju malo potrajati...Kretencino ko god da si a saznat cu,morala otvorit profil ovdje da se suocim s tobom,prestani djelit moj broj i osobne podatke to je pod broj 1, a drugo odkud ti pravo i ideja da se ja bavim ovim,mozda sam te odbila i nisam se htjela jebat s tobom pa mi se zelis osvetit neznam...al znam da si jadan i da ces platit
Ma to je idiot, i mene je napao u inboxu... Kreten jači, slučaj za Vrapče..Kretencino ko god da si a saznat cu,morala otvorit profil ovdje da se suocim s tobom,prestani djelit moj broj i osobne podatke to je pod broj 1, a drugo odkud ti pravo i ideja da se ja bavim ovim,mozda sam te odbila i nisam se htjela jebat s tobom pa mi se zelis osvetit neznam...al znam da si jadan i da ces platit
Ma to je idiot, i mene je napao u inboxu... Kreten jači, slučaj za Vrapče..Kretencino ko god da si a saznat cu,morala otvorit profil ovdje da se suocim s tobom,prestani djelit moj broj i osobne podatke to je pod broj 1, a drugo odkud ti pravo i ideja da se ja bavim ovim,mozda sam te odbila i nisam se htjela jebat s tobom pa mi se zelis osvetit neznam...al znam da si jadan i da ces platit
Pa to je ono krme poljakica.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Bio tko?
koji su sastojci?Znam da sam vec pitao,ali u slucaju da netko nije vidio,dali je netko probo Titan gel i kakav je,kakva su iskustva i recenzije? Dali stvarno povećava kurac?
Gledo sam na forumu i ne pise nista...
Ja ga ozbiljno sebi planiram kupit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|