silverlight
Active member
Evo, ja bio danas s njom. Došla je kod mene, 150 eura pola sata + 20 taxi (nije mi se dalo jahati na drugi dio grada po ovoj vručini). Mislim da je rekla da ima prostor u Paškoj ulici....ok ženska, ne požuruje....
Ja sam u petak bio kod nje, nakon što mi Sabrina nije dala adresu bez selfija i Katty je rekla da je zauzeta cijelu večer, javio sam se ovoj. Lokacija je Paška, nedaleko od bmw Tomića, uzeo sam 1h osnovno 150 eura. Na fotkama mi je lijepa baš, uzivo bas i nije bila. Malena je i lagana, uhvatio sam ju i digao jednom rukom i stavio na krevet, tad smo bili otprilike jednaki po visini (ja sam 192). Akcija ok, nisam uzeo anal, kod cowgirl sam ju primio za sise i baš ih je gurala prema meni, pa sam i ja jače stisnuo, nije niš prigovarala, a baš sam dost stisnuo haha.Da li izgleda kao na fotkama i da li ima 150 cm i 50 kg?
I to je to od pluseva, loše mi je bilo to što je cijelo jebeno vrijeme na mobitelu i priča s nekim frendicama, to onak glasno, smiju se, niš ne kužim jer nije eng, baš bezveze, jaše me s mobitelom, malo me masirala isto mob u ruci i masaža jednom rukom, jebate mobitel više. Pušenje isto loše, valjda 45 sekundi ukupno, zamolim još malo, 10 sekundi i ide već sex. Nakon pucnja odem do wc-a, baš loše, nisam zahtjevan što se tog tiče, ali nisam se mogao otuširati tamo, s vlažnim se sredim koliko mogu i van. Nez, ja ne bi išao opet kod nje ni da mi da 1h za 100.
Odmah nakon izlaska kontaktiram Chiaru, uzmem pol sata za 100, otuširam se prije i poslije ko gospodin u top stanu (naravno to ne broji u vrijeme) i provedem 30 min ko kralj kod nje i odem doma sa smješkom.
Žao mi je što se nisam sjetio Manu kontaktirat nakon što nisam uspio sa Sabrinom i Katty, vidim da su ljudi ekstra zadovoljni s njom, prije jeseni ću probat još nju dogovoriti