Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko mislim da ces ti prvi moratJel bio tko nedavno kod nives, 46 g na plavom je
Radi ali trenutno izgleda da je nema...Pozdrav,
jel još uvijek radi Slatka tajna?
Mora da nas sve zajebavaš. Ako stvarno ne znaš tko je ona barem reci da si novi ovdje.Jel bio tko nedavno kod nives, 46 g na plavom je
Nema ti takve vise.Dobra večer, ja sam nov i zanima me ima li netko neku preporuku za neku djevojku, po mogućnosti da je 1h maksimalno 100e
Ova na sliki ni baba,dobro izgleda
Ne mogu vjerovati da sam ostao i ovo jebao.
Znači ovo je stari babac sa skembom.
Poruka samom sebi: "Sljedeći put se dobro izdrkaj prije nego odeš kod kurve."
Individualno, kako ona ocijeni. Važno je da se skineš bez ustručavanja i većeg razmišljanja. Ako si bio na kolonoskopiji to ti je vrlo slično. Prvi opći pregled je težak jer se moraš naguziti i biti spreman. Slično je i ovo. Skineš se, pa što se dogodi to se dogodi. Neki ovdje pišu da ne mogu i pobjegnu, ali treba stisnuti zube. Mene dosada niti jedna nije tražila da se otuširam, ali to ona procijeni po tebi. Ja se obavezno prije odlaska dami uredim, sredim bikini zonu, operem šupak, jaja i glavić. Kada ideš prvi puta za svaki slučaj rokni dva-tri normabela za opuštanje.Vjerojatno sam falio topic, ali bio bih zaista zahvalan na odgovoru. Planiram veceras prvi put kod prostitutke. Kako izgleda susret, idemo li odmah na akciju ili prvo ide tuširanje? Ili je to individualno od prostitutke do prostitutke?
Kad dođeš do bilo koje onda ti automatski proradi nagon i tu ništa ne možeš. Ja sam primjerice lizao jednu koja izgleda poput nilskog konja, ali nije mi uopće bilo krivo. Sve je to škola i ulazi u radni staž.
Ne mogu vjerovati da sam ostao i ovo jebao.
Znači ovo je stari babac sa skembom.
Poruka samom sebi: "Sljedeći put se dobro izdrkaj prije nego odeš kod kurve."
To se vidi iz aviona i bez da je kontaktiraš.Masaže sa sretnim završetkom 😋u Osijeku
Radim PRIVATNE masaže u Osijeku sa sretnim završetkom☺️😋 Također radim i online JAVITI SE NA WHATSAPPwww.oglasnik.hr
pazite se, traži bonove
Ima ko kakvu preporuku inace nisam iz zagreba vikendom dolszim pa ako moze koj kontak neke sigurne cure hvsls unsptijed moze i u privatnu postu
Da li izgleda kao na fotkama i da li ima 150 cm i 50 kg?
Evo, ja bio danas s njom. Došla je kod mene, 150 eura pola sata + 20 taxi (nije mi se dalo jahati na drugi dio grada po ovoj vručini). Mislim da je rekla da ima prostor u Paškoj ulici....ok ženska, ne požuruje....
da, to je ona. Što se tiče proporcija, jebiga, nisam ju mjerio, ali to je tu negdje. Dobro je i skladno građena. Ima čvrstu sisu...Da li izgleda kao na fotkama i da li ima 150 cm i 50 kg?
Kako je bilo?Vjerojatno sam falio topic, ali bio bih zaista zahvalan na odgovoru. Planiram veceras prvi put kod prostitutke. Kako izgleda susret, idemo li odmah na akciju ili prvo ide tuširanje? Ili je to individualno od prostitutke do prostitutke?
Da, bez čvrste sise silikonke nema ništa.da, to je ona. Što se tiče proporcija, jebiga, nisam ju mjerio, ali to je tu negdje. Dobro je i skladno građena. Ima čvrstu sisu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|